Now Reading
Nu am reusit niciodata sa ajung la orgasm

Nu am reusit niciodata sa ajung la orgasm

De cand mi-am inceput viata sexuala nu am reusit niciodata sa ajung la orgasm, poate ca asta nu ar fi chiar o problema dar adevarata problema e ca eu nu il simt pe iubitul meu. Nu simt cand ma mangaie, cand ma saruta pe diferite parti ale corpului. Nu pot sa inteleg de ce nu il simt daca il iubesc. Nu cred ca el are vreo vina, ca se poarta chiar foarte frumos, e calm, tandru, dar eu nu pot sa-i raspund decat cu o enorma raceala.

De la un timp si-a dat seama ca eu nu simt nimic si a incercat tot posibilul dar in zadar. Nu mai stiu ce sa fac. Va rog mult sa-mi spuneti care ar putea fi cauza pentru care eu nu il pot simti pe el si de ce nu ajung sa am si eu orgasm ca el. Dupa cateva zile dupa ce facem dragoste si imi aduc aminte ce s-a petrecut intre noi simt anumite emotii prin stomac si niste impulsuri in zona genitala dar cand sunt cu el nu mai simt nimic. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc!

Intrebare pusa de: mary

Raspunsul psihologului:

Este greu de mentionat ceva foarte direct la scrisoarea dv. din care lipsesc ceva date importante cum ar fi de cat timp se intmpla acest lucrui, cu exemple clare temporale (ex. saptamani, luni, ani). De asemenea, din ce spuneti, acest fenomen apare doar cand prieteneul dv. se apropie de dv., nu se intelege daca fenomenul se petrece si daca va mangaiati singura.

Dar chiar si in lipsa lor, va recomand un control la un medic ginecolog sau endocrinolog pentru a elimina varianta in care ati putea fi o persoana care are un prag al excitatiei foarte scazut sau absent sau daca nu puteti simti placerea din motive psihologice.

Dupa aceea, v-as recomanda sa luati legatura cu un psiholog care are o pregatire adecvata pentru a putea explora aceste probleme atat de intime si atat de importante pentru viata dv prezenta cat si pentru cea viitoare..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top