Now Reading
Reconectarea, un proces de evolutie

Reconectarea, un proces de evolutie

Revista Psychologies

Eric Pearl:

Reconectarea are foarte multe aspecte. Este vorba de noi, care ne reconectam la deplinatatea noastra originala, la cine suntem ca spirit, pe masura ce trecem prin aceasta experienta fizica, aici pe pamant. Cand Reconectarea isi face intrarea in existenta noastra patru dimensionala aici, pe pamant, varful icebergului este reprezentat de vindecarile fizice, fenomen pe care il numim Vindecare Reconectiva. Se considera ca ea poate sa ne reconecteze cu universul si cu insasi esenta noastra, nu numai prin intermediul unui set nou de frecvente de vindecare, ci, poate, printr-o banda de frecvente cu totul noua.

Reconectarea este procesul generic al reconectarii cu universul, care ingaduie Vindecarii Reconective sa aiba loc. Aceste vindecari si frecvente de evolutie apartin unei benzi de frecvente cu totul noi, introdusa prin intermediul unui spectru de lumina si informatie. Reconectarea este cea care ne permite sa interactionam cu aceste noi niveluri de lumina si informatie. Este ceva nou, diferit. Este real – si fiecare dintre noi poate intra in stare de antrenare cu aceste frecvente.

Reconectarea este un urias proces de evolutie. Daca vrei vindecare, ai Vindecarea Reconectiva, dar daca vrei sa revii pe traseul vietii tale, poate mai rapid decat te-ai astepta, atunci ai nevoie de procesul Reconectarii. Acesta dureaza doua zile, doua sesiuni, mai multe detalii se gasesc pe site (www.thereconnection.com). Oricum in Romania vom avea Reconectare pentru copii si pentru adulti la sfarsitul lunii octombrie, inclusiv formare in Vindecarea Reconectiva.

E.P.:

Eram in cabinetul meu din Los Angeles si, lucrand cu pacientii, am inceput sa simt niste senzatii ciudate in mani. Muschii lor tresareau, muschii fetei se contorsionau, si nu ar fi putut sa faca asta intentionat pentru ca, omeneste, nu era posibil. Apoi au inceput sa vada culori foarte frumoase, puternice, pe care mi-au spus ca este imposibil ca cineva sa le recreeze, aici, pe pamant.

De cateva ori, palmele mi s-au umplut de basici, ba chiar uneori au si sangerat putin, evident nu in stilul stigmatelor (zambeste), ci ca si cum te-ai intepat cu un creion sau un ac.

Dupa o vreme, oamenii au inceput sa vada si sa auda ingeri si sa spuna ca aceasta experienta nu se compara cu nimic asemanator. Treptat, au inceput sa vina pe rand la cabinet, extrem de fericiti, cu noi seturi de analize in mana, cu tumori canceroase diminuate sau disparute cu desavarsire.

Copii care urmau medicatie pentru crize epileptice si care chiar faceau 15 crize pe zi, acum nu mai aveau niciun simptom. Nu toti au fost vindecati, dar suficient de multe persoane astfel incat sa vad ca ceva se intampla.

E.P.:

Nu toata lumea a fost pregatita sa accepte acest fenomen. Unii chiar au devenit furiosi. Mi-am pierdut din prieteni, am castigat prieteni noi. Desigur, destui doctori din Los Angeles au crezut ca mi-am pierdut mintile. Inclusiv eu am pus la indoiala ce mi se intampla: oare imi imaginez, poate am patit ceva si nu imi aduc aminte – de fapt sunt in coma de trei luni si astea sunt iluziile aferente starii comatoase.

Ei bine, astazi, sunt invitat la congrese, sa tin prezentari in spitale si universitati, nu numai in America, ci si in Europa, in Asia. Chiar am fost chemat de cateva capete incoronate, iar unii dintre ei au participat la seminarii pentru a invata cum sa foloseasca Vindecarea Reconectiva.

Acum o luna, am fost invitat sa discut la cel mai mare spital din Tel Aviv, unul dintre cele mai mari din Israel, unde am stat de vorba cu sefii tuturor departamentelor. Acum lucram la introducerea un program prin care invatam copiii bolnavi de cancer sa aplice principiile Vindecarii Reconective, apoi parintii, dupa care medicii si restul personalului medical.

E.P.:

La inceput, oamenii spuneau „ce este nebunia asta?“ Acum, datorita cercetarii stiintifice a Vindecarii Reconective, este demonstrat ca tehnica noastra de vindecare este diferita de orice alte metode de vindecare cu ajutorul energiilor.

Vindecarea Reconectiva ofera toate beneficiile vindecarii energetice, fara complicatii, ritualuri speciale, fara frica ce ar putea impiedica rezultatul. Si, de cele mai multe ori, vindecarea se produce pe loc, iar efectul dureaza intreaga viata.

E.P.:

Nu poti avea o vindecare, care este numai emotionala, mentala sau numai fizica. Poti avea un tratament pentru o problema mentala sau pentru una fizica, dar vindecarea nu este despre simptom, ci este despre echilibru. Sa il recastigam, sa regasim vibratia corecta si naturala.
 

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top