Now Reading
Boost de incredere in sine. Pentru ca meriti!

Boost de incredere in sine. Pentru ca meriti!

Revista Psychologies

Iti doresti un plus de incredere in sine? Bucura-te de hobby-urile tale, citeste, mergi la piese de teatru, opera, cultura are efect transformator!

Inainte de toate pregateste-ti actiunile. Fa o lista seara sau dimineata cu lucrurile pe care vrei sa le intreprinzi si prioritizeaza-le. Pe langa ordinea pe care o impui gandurilor tale, aceasta actiune creste sansele de succes.

In plus, nu uita sa-ti contablizezi succesele, asta te va ajuta in momentele cand esti cu moralul la pamant sa ai parte de un salt imediat de incredere si te impulsioneaza la actiune.

Nu neglija sportul, vei reusi sa ai o mai buna rezistenta, sa faci fata la un efort mai mare si sa arati mai bine. Te va ajuta sa ai parte de un somn mai bun si vei reduce stresul. Mai mult, iti imbunatatesti respectul fata de tine si increderea ca poti avea succes.

Intalneste-te cu prietenii, familia, construieste-ti sistematic cariera si nu uita sa zambesti!

Observa-ti calitatile, dar si defectele. Uita-te in oglinda si asa cum iti potriveti tinuta, gandeste-te la toate lucrurile pe care esti capabila sa le faci. Daca te nemultumeste ceva, schimba, iar daca iti place ceva imbunatateste!

Cand iti alegi o vestimentatie fa-o sa fie in acord cu personalitatea ta, nimic nu e mai frumos si mai unic decat tine. Rasfata-te cu ritualuri de infrumusetare, si… dedica-ti mai mult timp!

 

Urmareste video-urile ambasadorilor L’Oreal Paris, ei pretuiesc femeile si stiu ca merita sa aiba grija de ele!

 

Afla care sunt motivele pentru care fiecare femeie merita sa se simta frumoasa AICI.

 

Inscrie-le pe ale tale si poti castiga unul din premiile oferite de L’Oréal!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top