Now Reading
Leul – unde dragoste nu e, nimic nu e!

Leul – unde dragoste nu e, nimic nu e!

mihaela-totir2

Supranumit și Regele zodiacului. Leul este unul din cele patru semne de putere ale zodiacului, alături de Berbec (da, tot foc!), Scorpion și Capricorn. Puterea aceasta pe care si-o asumă prin excelență arhetipul Leului este combustibilul perfect pentru calitatea de lider înnăscut pe care o afișează nativul, uneori sfidându-i cu trufie pe ceilalți. Atunci când intră într-o cameră parcă apare Soarele – astru care, de altfel, vă și este alocată ca „planetă” guvernatoare.

În copilărie, s-ar putea să fi fost mai timidă. Asta pentru ca dorința ta puternică de a fi bună în ceea ce faci poate aduce o reținere început de drum. Pe măsură ce înveți, devii mai iscusită, iar ceea ce îți place cu adevărat și îți bucură sufletul, duci la rang de artă.

Timpul și practica sunt prietenii tăi!

Ai darul de a vorbi și poți fi adesea găsită în centrul unui grup de oameni. Știind instinctiv ce subiecte sunt interesante, îți împletești poveștile cu îndrăzneală și entuziasm. Simțul tău de aventură îți oferă material abundent pentru a-ți menține publicul captivat.

Uneori, ai opinii puternice, dar adesea se și dovedește că afirmațiile tale sunt corecte, de obicei!

Ai talentul de a analiza rapid o situație, iar atunci când te simți amenințată, te retragi. Sub personalitatea ta uneori încăpățânată, ai o natură iubitoare și sensibilă pe care nu o împărtășești prea ușor cu ceilalți.

Te bucuri de multe talente și abilități naturale și este extrem de important ca activitățile tale să fie remarcate. Te străduiești să excelezi în ceea ce faci, iar a (fi) a doua opțiune nu te atrage deloc!

Nu-ți plac locurile de muncă care nu îți oferă potențial de creștere și avansare, așa că cel mai bine este să ai o carieră în care găsești și bucurie, și entuziasm pe lângă provocare. În viziunea ta, viața dacă nu e distractivă, devine o risipă de energie.

 

Citește continuarea articolului în ediția dublă iulie-august 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top