Now Reading
Sunt un Visător…

Sunt un Visător…

marian-bucur
sunt-un-visător

Visez la o lume în care să creștem oameni liberi. Visez la o lume în care simțim iubire și o exprimăm liber față de tot ceea ce conține viață.

Ai auzit vreodată termenul de Egregor? Ei bine, permite-mi să-ți explic în câteva cuvinte ce este: un Egregor este o ființă vie din planul spiritual ce este creată atunci când două gânduri, venite din partea a cel puțin două ființe diferite emit aceeași idee.

Să-ți dau un exemplu: atunci când străbunii noștri observau că este secetă, ei se întâlneau și făceau rugăciuni pentru a aduce ploaia. Erau doi sau mai mulți care emiteau același gând, aceeași idee, aceeași dorință, creând astfel un Egregor a cărui misiune era, evident, să aducă ploaia.

Dar cum ființele spirituale nu au noțiuni ca bine și rău (pentru că nu există nimic bine sau rău, totul există și atât) aceștia aduc la manifestare gânduri colective diverse. De exemplu: Gândul colectiv că va veni criza.

Ei bine acum poți înțelege cât de importantă este zicala: „Unde-s mulți puterea crește.”

Știi astfel cât de important este gândul, ai citit nenumărate articole și cărți, probabil ai făcut și cursuri despre puterea gândului, dar să-ți spun ce este chiar și mai puternic decât gândul.

VISUL CONȘTIENT. Acel moment în care apare gândul și se împletește cu emoție și imagini. Atunci când te transpui într-o lume interioară pe care doar tu singur ți-o creezi. În acel moment puterea ta creatoare este foarte mare.

Imaginează-ți cum ar fi ca tu și încă un miliard de oameni să visați la același lucru. Egregorul acelui vis va primi energie de la fiecare individ care contribuie cu visarea, iar materializarea este iminentă.

Când vorbim despre VIS totul pare magic, minunat, dar te rog să vorbim și despre COȘMAR. Tot un gând combinat cu emoție și imagine este. Este rău? Nu, doar există pentru nevoia de manifestare a unui individ sau mai mulți.

Și dacă suntem un miliard de oameni care avem același coșmar, oricare ar fi el: Vine criza! Ne îmbolnăvim de un virus! Suntem atacați! Etc… nu cumva noi suntem cei care aducem la manifestare toate aceste lucruri, stimulați fiind de medii diverse de informare în masă ce mențin în viață aceste coșmaruri?

Acestea fiind spuse, te rog: TREZEȘTE-TE! Selectează cu mare atenție ceea ce citești, asculți sau privești. Ești suveran și ai dreptul de a alege ceea ce consideri că este potrivit pentru tine. Alege să fii Păstor, nu Oaie.

TREZEȘTE-TE și visează la lumea pe care ți-o dorești, nu te lăsa copleșit de cea în care trăiești.

TREZEȘTE-TE și visează la lumea în care îți dorești să crească copiii și nepoții tăi, nu te gândi că ție ți-a fost greu și așa este menit să le fie și lor.

TREZEȘTE-TE și aplică în viața de zi cu zi proverbul: „Ce ție nu-ți place altuia nu-i face.” Dacă ție nu-ți place să ți se facă ceva, tu de ce ai face altei persoane?

TREZEȘTE-TE și ai grijă de planeta pe care trăiești. Ai doar una. Nu poți merge la supermarket să cumperi alta atunci când te-ai plictisit de ea.

TREZEȘTE-TE și crește-ți copiii să fie oameni, pentru că medici, avocați, manageri avem mulți. Noi de oameni ducem lipsă.

TREZEȘTE-TE și ai grijă de tine. Când te-ai uitat ultima oară în oglindă și ți-ai spus din inimă: Te iubesc?

TREZEȘTE-TE și ai grijă de corpul tău. Acesta este Templul Tăcerii prin care se manifestă Dumnezeu. Prețuiește fiecare parte a corpului tău, în special acele părți pe care le consideri urâte. Ele te fac unic. Ai văzut tu vreun copac perfect simetric?

TREZEȘTE-TE și visează cu ochii deschiși. Împărtășește visul cu cei din jurul tău și invită-i să ți se alăture. Continuă să visezi chiar și atunci când ești considerat naiv!

TREZEȘTE-TE și uită-te în jurul tău să-l vezi pe Dumnezeu în tot ceea ce conține viață. Este în tine și în copacul din curtea ta. Este în copilul tău și în piatra de care s-a împiedicat. Este în pace și în război. Este în sănătate și boală. Este în Teatru și Club de noapte. Este în victimă, dar și în agresor. Dumnezeu este totul și s-a pus la dispoziție pentru ca tu să ajungi la înțelepciunea să alegi Lumina dar să și accepți că Întunericul este o manifestare Divină. Doar prin prisma Întunericului putem înțelege valoarea Luminii.

TREZEȘTE-TE și fă conștient alegerile potrivite pentru tine. Nu te lăsa convins de ceea ce este la modă, ce este cool sau acceptat de grupul în care te învârți.

TREZEȘTE-TE! Te provoc să fii TU!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top