Now Reading
Curioși de o Promenadă culturală în România inedită?

Curioși de o Promenadă culturală în România inedită?

Avatar photo
curioși-de-o-promenadă-culturală-în-românia-inedită

Promenada culturală este o întreprindere din dragoste: veți face în continuare cunoștință cu două femei, intelectuale și antreprenoare, care au pornit în urmă cu câțiva ani în cea mai frumoasă călătorie împreună. Misiunea lor: să pună în evidență tot ce are mai relevant și mai prețios țara noastră, din punct de vedere geografic, cultural, estetic sau antropologic.

Descarcă ediția digitală aniversară GRATUIT!

ES4_Ediție digitală_PSY_Mihaela Carată & Veronica Ștefan_copertă

Începută de Mihaela Carată și continuată împreună cu prietena ei, Veronica Ștefan, Promenada culturală a parcurs drumul de la o întreprindere menită să le facă cunoscut celor din străinătate specificul românesc și particularitățile culturii noastre la un demers care se adresează inclusiv românilor.

Este suficient să accesezi site-ul promenada-culturala.ro, să deschizi Pașaportul curios sau să răsfoiești paginile virtuale care urmează ca să îți dai seama că pentru fiecare trăitor în România, care are curiozitatea la purtător, sunt aici foarte multe lucruri de descoperit despre România și românism.

Fiecare în parte o sursă de uimire, de admirație, de bucurie intelectuală, de satisfacții estetice, întreprinderile Promenadei culturale, creații inedite ale Mihaelei Carată și Veronicăi Ștefan, sunt în primul rând aliment pentru curiozitatea noastră, incitare pentru a căuta mai departe, pentru a vizita țara și de a descoperi locuri și oameni.

Pașaportul curios, o realizare grafică deosebită și foarte practică, este cel mai bun cadou pe care îl poți face atât unui cetățean străin care vine în țară, cât și unui tânăr sau chiar mai puțin tânăr de aici, care va face cunoștință cu aspecte ale culturii și civilizației românești esențializate și conceptualizate într-un mod cu totul nou și creativ. Pe scurt, un material consistent pentru curiozitatea noastră!

În cele ce urmează, aflați mai multe despre Mihaela și Veronica și faceți cunoștință cu noutățile din vastul domeniu al Promenadei. Nu ratați articolul despre Pașaportul curios și mai ales pe cel despre uimitoarele femei din România care au înscris premiere în istoria lumii!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top