Now Reading
Lorelei Bratu: Încerc să transmit fericire, ca să pot fi fericită.

Lorelei Bratu: Încerc să transmit fericire, ca să pot fi fericită.

alexandra-tudor
lorelei-bratu-încerc-să-transmit-fericire-ca-să-pot-fi-fericită

Cât este de important să te poți bucura de corpul tău? Să ai acces la haine și accesorii care să fie create pentru toate tipurile de siluete și mărimi? Să poți purta exact ceea ce îți place? Lorelei Bratu, o voce puternică în promovarea unui stil de viață fără complexe legate de acceptarea propriului corp, ne-a oferit câteva insight-uri din povestea sa.

Cine este femeia Lorelei Bratu?

Lorelei Bratu: Lorelei este femeia care știe să se bucure de viață. Femeia puternică, care a învățat că poate fi ea însăși fără să își ceară iertare de la nimeni. Și, desigur, femeia carismatică, care știe să destindă atmosfera cu o glumă bună.

Dacă te-ai descrie folosind un singur cuvânt, care ar fi acela?

L. B.: Autenticitate.

Ai dat voce pentru foarte multe femei din România, promovând un stil de viață fără complexele legate de acceptarea propriului corp. Când și cum ai descoperit iubirea de sine? Ce transformări s-au produs de atunci în viața ta?

L. B.: Iubirea de sine este un concept cu care cred că majoritatea ne luptăm constant – astăzi ai o zi mai bună și îți place de tine, mâine poate vei avea o zi mai proastă, în care totul îți iese pe dos și crezi că este numai vina ta. Secretul stă în felul în care vorbești cu tine în zilele acelea proaste. Trebuie să îți dai voie să greșești, să fii blândă, să te porți cu tine însăți așa cum te-ai purta cu cineva drag. Transformările care au loc sunt incredibile – îți oferă libertate, spațiu, liniște. Deși procesul e greu, merită tot efortul.

Care este motto-ul după care îți ghidezi existența?

L. B.: Nu mă ghidez neapărat după un motto, dar încerc să fiu bună cu oamenii din jurul meu, pentru ca la rândul meu să primesc bunătate. Încerc să transmit fericire, ca să pot fi fericită. Cred că este important cum ne raportăm la viață și la oameni, și că tot ce transmitem în Univers se va întoarce la un moment dat către noi.

Ce sfat i-ai oferi lui Lorelei, cea de 20 de ani?

L. B.: Nu i-aș da niciun sfat. Pentru că Lorelei la 20 de ani, cu trăirile și experiențele ei, m-au adus unde sunt astăzi. Și sunt recunoscătoare pentru asta.

Cum ți-ai descrie stilul vestimentar? Care sunt piesele tale favorite?

L. B.: Stilul meu vestimentar este într-o continuă schimbare – evoluează odată cu mine. Și simt că acest lucru se aliniază perfect cu filozofia Zalando, site-ul meu preferat de unde îmi iau haine. E singurul loc în care găsesc o selecție de piese atât de mare pe cât îmi doresc și atât de relevantă pentru gusturile mele care se transformă, câteodată, de la o zi la alta.

În ultima vreme, piesele mele preferate au fost rochiile – negre, în culori turbate, cu paiete, cu imprimeuri și costumele din materiale vaporoase.

Lorelei Bratu 2

Cât de important este să te poți bucura de corpul tău și, în același timp, să ai acces la haine și accesorii care să fie create pentru toate tipurile de siluete și mărimi?

L. B.: Este vital să te poți bucura de corpul tău. Ești acolo în fiecare zi, e vehiculul prin care experimentezi lumea. Iar să poți să găsești hainele în care să te simți bine și care să te pună în evidență este pur și simplu eliberator. Să știu că pot intra pe Zalando și că pot să comand ținuta perfectă pentru corpul meu îmi oferă o libertate pe care nu cred că am avut-o vreodată.

Ce sfat le-ai oferi cititoarelor noastre?

L. B.: Vă sfătuiesc să vă schimbați discursul interior. Știu că cel puțin o parte dintre voi sunteți obișnuite să vă spuneți că nu arătați bine, că o să vă comandați rochia aia superbă abia după ce veți arăta într-un anumit fel, că nici astăzi nu a fost ziua voastră norocoasă. Ei bine, sunteți frumoase acum, puteți să vă comandați rochia acum, iar astăzi poate deveni o zi bună dacă alegeți să vă uitați la lucrurile bune care s-au întâmplat. Iar dacă nu s-a întâmplat nimic bun, atunci începeți voi – spune-i unei prietene sau unei persoane la întâmplare că are un zâmbet minunat, spune-i mamei tale că o iubești. Spune-ți ție că meriți să ai o viață extraordinară.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top