Now Reading
Penelope Cruz: Caut obsedant raspunsuri

Penelope Cruz: Caut obsedant raspunsuri

Revista Psychologies

Penelope Cruz, actor, actrita
Cu aerul ei mediteranean, cu frumusetea calda si talentul urias, Penelope Cruz e o figura distincta intre vedetele de prima marime de astazi. Dar, dincolo de privirea ei intensa si de frumusetea hipnotizanta, Penelope e o femeie matura, care gandeste, mediteaza, cauta cunoasterea.

Se aude ca va juca intr-un musical. O adaptare dupa Fellini si dupa un musical de pe Broadway, „Nine“. Javier Bardem, actorul cu care se barfeste ca Penelope are o relatie, va fi personajul principal, un regizor de filme care le minte pe toa­­­te femeile din viata lui: sotia, aman­ta, muza, agenta si mama.

Actrita spune ca abia asteapta sa joace acest rol, mai ales ca de Javier se leaga inceputurile ei in materie de film. Dar ce se afla in spatele bar­­fei? Ce simte si ce gandeste Pene­lope Cruz despre sine, familia ei, despre religie si spiritualitate?

La cei 34 de ani, se poate spu­­­ne ca Penelope Cruz a avut ceva ex­­­­­periente – afective, spirituale. Este o nativa in Taur, tipica, dornica de fa­milie si de stabilitate. Vrea sa aiba copii si sa-i educe asa cum a fost crescuta ea de catre parinti: fara pre­­tentii, cu infinita afectiune.

Psychologies: Se spune ca acum ceva vreme ati avut un atac de panica intr-un avion inainte de decolare. E adevarat?
Penelope Cruz: Doresc mult sa clarific aceasta poveste. Este complet fals si au aparut versiuni despre acest incident care nu sunt a­de­varate. In primul rand, nu am avut un atac de panica. Urma sa plec spre Barcelona, si avionului in care ma aflam i s-a amanat decolarea mai mult de o ora. Prin urmare, am intrebat daca pot sa cobor pentru a lua un alt zbor. Asta a fost tot! In final, nici nu a mai fost nevoie sa schimb avioanele.
Credeti ca veti avea copii intr-o zi?
Cu siguranta. Bineinteles ca vreau sa am copii. Vreau sa nasc copii, dar sa si adopt. E ceva ce mi-am dorit dintotdeauna. O perioada am avut sentimentul ca nu voi putea fi implinita decat daca adopt copii, asta mai ales dupa vizita mea in India, la varsta de 20 de ani. Intr-o zi voi fi incantata sa am copii. Cred insa ca o figura paterna este fundamentala in educatia lor. Sunt con­vinsa ca o sa fiu o mama foarte protec­­toare, chiar cicalitoare. Cu si­­­­­­­­­­­­­­gu­­­­­­­­­­­­­­­­­ranta ca atunci voi munci mai putin, pentru a petrece suficient timp cu copiii mei, care vor fi pentru mine principala prioritate. Sunt constienta ca am multe lucruri de schimbat inainte de a deveni mama.

Nu va place sa vorbiti despre viata dvs. personala; sa fie din ca­uza barfelor care apar?
Acesta este motivul. O vreme, povestile neadevarate din media m-au intristat, dar acum ignor toate barfele. Nu imi place sa vorbesc des­pre viata mea personala, imi tin experientele pentru mine sau, a­tunci cand simt nevoia, le im­par­ta­sesc prietenilor sau familiei.

Ce ati mai realizat?
Ca actor, ai intotdeauna ceva nou de invatat. Este un proces care nu se termina niciodata si cred ca si la 80 de ani voi continua sa lucrez si sa invat. Mi-ar placea sa fac teatru intr-o zi. Am studiat teatru timp de patru ani, dar nu am jucat niciodata la modul profesionist. Ca sa faci asta, e nevoie sa investesti mult timp si o totala dedicare. Cred ca voi juca teatru in Spania sau la New York, dar nu pot sa spun cand se va intampla asta.

Va implicati in proiecte de caritate?
Incerc sa aleg proiecte care merita sa fie sustinute. Primesc multe telefoane si scrisori care imi solicita par­ticiparea, si cateodata imi vine greu sa aleg; mi-as dori sa ma implic in toate, dar e imposibil. E bine ca cei care lucreaza in acest domeniu sa isi foloseasca popularitatea in slujba celor defavorizati. E aproape o obligatie sa se implice in proiecte caritabile. Este o modalitate extraordinara de a-ti folosi renumele intr-un mod pozitiv.

Ce apreciati cel mai mult la oameni?
Cinstea, chiar daca uneori a­de­va­rul doare. Prefer sa stiu adevarul, indiferent cata durere implica acest fapt. Totodata, apreciez mult oame­nii care au compasiune pentru ceilalti.

Va place sa cantati?
La nebunie. Fratele meu este cantaret si mi-a transmis aceasta pasiune. Iau iPod-ul cu mine oriunde merg si ma simt extraordinar cand fac karaoke. De cate ori pot, cant, dar stai linistita, nu voi incepe sa cant acum. De obicei fac asta cand sunt singura, in diverse hoteluri, la dus.

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top