Now Reading
Anca Cobzariu: Recunoștința este mantra mea

Anca Cobzariu: Recunoștința este mantra mea

clementina-anghelache-2023
recunoștința-este-mantra-mea

Medicina estetică este un terioriu fin și delicat, care cere de la medic atât pricepere și știință, cât și empatie și mult simț estetic. Dr. Anca Cozbariu le îmbină pe toate și, cu responsabilitatea și seriozitatea deprinse din familie, a atins excelența în acest domeniu, punând bazele clinicii sale AClinique. Aflați mai multe despre ea din paginile următoare.

Psychologies: Cine este Dr. Anca Cobzariu? Care este primul lucru pe care dorești să-l afle oamenii despre tine?

Dr. Anca Cobzariu: Dr. Anca Cobzariu este medic specialist dermatolog, doctor în științe medicale, owner-ul clinicii AClinique și colaborator în Spitalul Ponderas. Este persoana căreia îi place să aducă mii de zâmbete pe chipurile pacienților, persoana responsabilă deopotrivă de sănătatea și frumusețea pielii lor. Este cea care a îmbrățișat cariera universitară și care a îndrumat și format 8 generații de viitori medici, predând anatomie în cadrul Facultății de Medicină „Ovidius”.

Disciplina, respectul, responsabilitatea și empatia sunt cuvintele care o definesc, fiind toate insuflate prin educația primită de la o familie minunată.

Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru ceea ce faci? A fost un vis din copilărie sau te-ai îndrăgostit pe parcurs de acest domeniu?

Dr. A. C.: Cred că am simțit și am știut dintotdeauna că voi fi medic, având mereu o înclinație către a face bine, către a ajuta oamenii, spre estetică, spre tot ceea ce este frumos și sănătos. Totul a decurs cumva firesc, iar drumul meu, deși provocator pe alocuri, m-a adus exact în punctul în care mi-am dorit mereu să ajung. Domeniul în care activez este unul în care ești mereu provocată să fii mai bună, domeniul în care ești nevoită să înveți continuu lucruri noi, să le ofer standarde de excelență, așa cum s-au obișnuit deja, pacienților mei.

Ce te motivează să fii în această industrie? Este dificil pentru o femeie să reușească în acest domeniu?

Dr. A. C.: Pentru a reuși în orice domeniu este nevoie de pasiune, muncă susținută, seriozitate și cunoștințe temeinice de specialitate, iar în cazul nostru, al medicilor, totul este dublat de o responsabilitate imensă. Susținerea și îndrumarea în business am primit-o întotdeauna din partea părinților mei, cei care au o experiență vastă în acest domeniu.

Citește continuarea articolului în ediția de mai 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top