Now Reading
Aniversare

Aniversare

In octombrie 2008, Psychologie Romania a implinit un an de existenta, iar Psychologies Franta  zece ani. Aceasta revista a schimbat destul de mult asteptarile citi­torilor in materie de presa periodica.

Revista a devenit repede preferata unui grup destul de ma­re de cititori, care au devenit cumparatori fideli si exclusivi.

In Romania, am avut inca de la aparitie un ecou bun. Se pare ca era nevoie de o astfel de publicatie, oamenii o asteptau. O revista care sa le vorbeasca despre ei insisi, despre dilemele lor, despre cum sa iasa din ele. O revista despre calitatea vietii dobandite din interior, nu din exterior.

Ne laudam cu cititori instruiti, insensibili la mesaje facile. Sunt oameni cu simt critic ascutit (si nu vorbesc aici numai de specialistii psihologi, care pot identifica eventuale greseli de documentare), ci si de restul cititorilor nostri, pe care nu ii cunoastem, dar care ne scriu in fiecare luna si ne ofera un feedback pretios.

Suntem mandri ca v-am castigat, vrem sa va pastram si sa va cunoastem. Va invit sa participati la crearea revistei Psychologies. O revista care se doreste a voastra, o publicatie care vrea sa raspunda intrebarilor voastre cotidiene..

 

Ma puteti urmari si pe www.iulialexa.com

Foto: 123rf.com

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top