Now Reading
Revista Psychologies, ediția februarie 2018

Revista Psychologies, ediția februarie 2018

Avatar photo

Revista Psychologies, ediția de februarie, te așteaptă la punctele de vânzare a presei! Da, și luna aceasta ți-am pregătit o carte de dezvoltare personală excepțională. Nu rata pachetul special revista  Psychologies + cartea Cum să te înţelegi pe tine însuţi şi pe ceilalţi, de Louise Deacon.

Pororoca este povestea unui copil dispărut și drama îngrozitoare a părinților. Un crâmpei de realitate tristă expus magistral într-un film românesc pe care nu trebuie să îl ratezi. Actorii din rolurile principale, Bogdan Dumitrache și Iulia Lumânare, ne povestesc cum a fost pentru ei să lucreze la acest film.

Cum să fii un șef bun, iubit, dar și eficient? Kim Scott, fost director executiv la Apple, Google, Dropbox, Qualtrics, Twitter, ne spune rețeta ei.

Relația la distanță îți permite să te concentrezi pe evoluția ta personală și profesională, dar cum să combați gelozia? Și cum menții relația cu omul cu care te vezi la 2 săptămâni sau lunar? Detalii în direct în revistă!

Unii bărbați nu vor copii, altora le e groaznic de frică să devină părinți sau propriul copil le activează răni emoționale demult uitate. Îți dăm explicația pentru toate aceste variante, plus… ce înseamnă să fii un tată bun.

Dacă ironia uneori e însoțită de umor și e semn de inteligență, alteori ascunde depresie și multă anxietate. Când ne ajută și când ne sabotează ironia, află din Psychologies de februarie.

Crezi că ai un talent aparte să găsești numai bărbați nepotriviți? Nu te îngrijora, îți spunem de ce faci asta și cum să spargi tiparul!

Vrei să știi ce te motivează cu adevărat? Sau cum îți poți crește motivația atunci când e nevoie? Fă testul din revistă.

Ești o mamă bună dacă îți protejezi, chiar și exagerat, copilul? Mesajul inconștient pe care i-l transmiți este că el nu e în stare să se descurce, și așa va avea o stimă de sine și încredere în sine reduse, care îl vor urmări toată viața. În Psychologies februarie îți spunem în ce limite sănătoase e bine să te încadrezi.

Ce e de făcut pentru a avea o relație de cuplu fericită și o viață sexuală bună? Citește dosarul special!

Acesta mai conține și o analiză a cuplurilor neobișnuite care nu fac deloc sex, ori au mai mult de 2 parteneri oficiali, care sunt metodele pentru a fii mai senzual cu partenerul de cuplu, dar și un interviu incendiar cu un angajat al unui club de swing din București, care ne povestește cum e această lume a swingerilor.

Secțiunea de wellbeing turism te trimite într-o vacanță exotică în Thailanda, cu recomandări punctuale de spa-uri și locuri ce merită vizitate, iar la nutriție părinții primesc o listă a vitaminelor bune pentru copii și ce alimente e obligatoriu să aibă micuții la masă.

 

Lectură plăcută!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top