Now Reading
Blue Phoenix aduce în România aroma ceaiurilor din Indonezia

Blue Phoenix aduce în România aroma ceaiurilor din Indonezia

Revista Psychologies
blue-phoenix-aduce-în-românia-aroma-ceaiurilor-din-indonezia

Blue Phoenix își propune să transmită ideea conform căreia sănătatea înseamnă echilibru între trup, minte și spirit, acesta fiind motivul pentru care comercializează o gama largă de produse alimentare naturale și sănătoase, din Indonezia. Beneficiile utilizării remediilor din plante se văd în timp, însă sunt o alternativă care merită testată, venind uneori în completarea tratamentelor clasice. Portofoliul de produse include, pe lângă cafea, extracte din plante, condimente, noodles, sosuri și o gamă de ceaiuri alcătuită din șapte sortimente. Blue Phoenix are o colaborare cu fabrica Gunung Subur Sejahtera, din Java, Indonezia, care produce brandul de ceaiuri KEPALA DJENGGOT, urmând să consolideze acest parteneriat prin extinderea portofoliului și cu alte sortimente pentru importul în România.

Indonezia este una dintre cele mai mari țări producătoare de ceai la nivel mondial, de exemplu numai în anul 2021 au fost produse aproximativ 129,5 mii tone de ceai. Fiecare regiune a țării are câte o tradiție diferită atunci când vine vorba despre servirea ceaiului. De exemplu, în Java, locul de proveniență al ceaiurilor aduse de Blue Phoenix pe piața din România, predomină tradiția Moci. Conform acesteia, se poate adăuga un cub de zahăr în cana de ceai, însă nu este permisă amestecarea lui, astfel se obține o îndulcire subtilă. Potrivit tradiției acest ritual reprezintă viața așa cum este ea, poate fi la început mai amară, însă pe parcurs devine dulce.

Ceaiul de ghimbir este o băutură cu o aromă intensă, ușor picantă și revigorantă. Conține un amestec de ceai negru, ghimbir și zahăr natural si are rol în stimularea metabolismului și întărirea sistemului imunitar.

Ceaiul de iasomie rezultă din infuzarea ceaiului verde amestecat cu flori de iasomie. Acesta este aromat, are un miros delicios și un gust pregnant de iasomie. Ceaiul ajută la combaterea stresului, anxietății și tensiunii. Poate reduce de asemenea, durerile de cap și pe cele musculare. Ceaiul de iasomie are proprietăți antivirale și antibacteriene care ajută la prevenirea răcelii și a gripei.

Ceaiul de lămâie este un produs plin de vitamine și minerale, fiind un amestec bogat de ceai negru infuzat cu bucăți răcoritoare de lămâie. Consumul acestui ceai ajută la mentinerea sănătății sistemului cardio-vasculat, iar pentru că este bogat în vitamina C, ajută și la menținerea aspectului sănătos al pielii și are efecte benefice asupra sistemului osos.

Ceaiul negru este realizat dintr-o selecție de ingrediente naturale, având un gust proaspăt și savuros. Un consum constant de ceai negru ajută la scăderea tensiunii arteriale și produce vasodilatație.

Ceaiul verde este un ceai realizat integral din frunze de ceai verde, fiind pur, neamestecat și cu un gust savuros. Procesul de producție are o tradiție de secole și se face fără fermentare. Ceaiul verde oferă un boost de energie fiind bogat în vitamina C. De asemenea, conține vitamina B, acid folic, mangan, potasiu, magneziu și cofeină.

Pe lângă aceste 5 sortimente, sub brandul KEPALA DJENGGOT, Blue Phoenix comercializează încă două feluri de ceaiuri, unul de vanilie și unul herbal.

Ceaiul de vanilie este un ceai autentic indonezian, procesat din lăstari atent selectați și are o textură catifelată datorită aromei de vanilie. Acesta ajută la creșterea rezistenței în timpul exercitiilor fizice, dar și la arderea grăsimilor.

Cel de-al șaptelea sortiment, ceaiul herbal din Java, este un ceai organic din plante și condimente naturale, realizat după o rețetă tradițională. Acesta are o aromă plăcută și un gust ușor dulce. Conține ghimbir, ceai negru, turmeric, lemongrass, piper negru, scorțișoară, lemn de sapan și cuișoare. Printre efectele benefice pentru sănătate se numără creșterea nivelului de energie și întărirea imunității.

Produsele pot fi achiziționate online de pe site-ul www.blue-phoenix.ro sau prin comandă de pe www.emag.ro pentru trei dintre sortimente (ceai de iasomie, ceai verde și ceai de lămâie).

Despre Blue Phoenix

Blue Phoenix este importator de produse tradiționale din Java, Indonezia, aduse pe piața din România. Este un business de familie inițiat de Daniela Godoroja – Diarto și Wahyu Diarto având misiunea de a educa publicul român cu privire la filosofia de viață javaneză.

Website: www.blue-phoenix.ro

Facebook: https://www.facebook.com/blue.phoenix.ro

Instagram: https://www.instagram.com/blue_phoenix_ro/

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top