Now Reading
Aur sau argint? Ce bijuterii să porți în funcție de eveniment

Aur sau argint? Ce bijuterii să porți în funcție de eveniment

Revista Psychologies
aur-sau-argint-ce-bijuterii-să-porți-în-funcție-de-eveniment

Orice ținută ai purta în cadrul unui eveniment, accesoriile sunt un must have! Bijuteriile atent alese îți vor evidenția outfitul și vor atrage doar priviri admirative. Totuși, probabil te întrebi cum porți bijuteriile din aur sau argint, în funcție de evenimentele la care participi.

Iată care sunt sfaturile utile, pentru a crea o armonie între ținută și accesorii, din rândurile de mai jos!

Bijuterii pentru evenimente de zi cu zi

Dacă porți cel mai des ținute casual, formate din jeanși, o bluză simplă și o pereche de adidași, acest lucru nu înseamnă că nu le poți accesoriza. Fie că îți plac jeanșii, rochiile de vară sau pantalonii scurți, un outfit casual presupune haine relaxate și informale, pe care să le alegi în oraș, la școală sau la o simplă plimbare în parc.

Pentru aceste tipuri de ținute, sunt recomandate bijuteriile din argint, care să nu fie foarte colorate sau încărcate. Încearcă să lași deoparte cerceii de tip candelabru, brățările masive sau pandantivele mari și îndreaptă-ți atenția către modelele delicate. Poți să porți colierele din argint de la Eden Boutique, în combinație cu un tricou cu decolteu în V și o pereche de jeanși sau cu o rochie casual feminină. La fel de potriviți sunt și cerceii din argint cu șurub, care se potrivesc pentru orice eveniment informal. Inelele din argint sunt alte bijuterii care se pretează la purtarea zilnică.

Bijuterii pentru birou

Nu știi cum accesorizezi un outfit pentru locul de muncă? În acest caz, sunt indicate bijuteriile subtile, care nu atrag atenția într-un mod ostentativ și care nu sunt prea zgomotoase. În principiu, ar fi bine să porți bijuterii din aur sau argint care nu îi deranjează pe cei din jur, evitând colierele statement, cerceii mari, brățările mari și ștrasurile prea strălucitoare.

Penru că la birou sunt potrivite atât bijuteriile din aur, cât și cele din argint, combină cu rochia office sau cu un costum inele delicate, care atrag atenția asupra mâinilor într-un mod rafinat. La fel de potrivite sunt și brățările fine din aur sau argint, cerceii, inelele simple și ceasurile de mână, recomandate atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Bijuterii pentru evenimente business

Evenimentele business implică purtarea ținutelor formale, pe care le poți alege atât pentru zi, cât și pentru seară. În această situație, ai șansa să accesorizezi outfiturile preferate cu bijuterii din aur, care oferă eleganță și noblețe. Și bijuteriile din argint sunt potrivite, însă pune accent pe accesorii fine, fără modele complicate. Cerceii, inelele, brățările și lantisoarele sunt perfecte. Totuși, dacă vorbim despre o ținută business de seară, ar fi ideal să nu alegi mai mult de trei accesorii din aur sau argint, pentru a nu încărca ținuta.

Bijuterii pentru evenimente formale

La evenimente formale precum dineuri, cine sau recepții, ai ocazia să-ți pui în valoare rafinamentul și eleganța. Porți părul strâns la un eveniment formal? Alege cercei din aur sau argint cu diamante sau cristale, care îți complimentează bărbia și linia pomeților. Dacă nu vrei să transformi cerceii în piesa de rezistență a ținutei, nu uita de colierul statement din argint, care poate fi o alegere extrem de inspirată.

Vrei să porți accesorii din aur sau argint cu pietre prețioase? Nu alege mai mult de o bijuterie de dimensiuni mari și evită supraacesorizarea. În acest fel, o să obții un look impecabil, demn de un eveniment business.

Bijuterii pentru petreceri

Pentru a avea o apariție cool la petreceri, se potrivesc bijuteriile din aur sau argint, atât timp cât ții cont de ținută. Dacă îți plac cerceii mari și strălucitori din aur, petrecerea este momentul oportun pentru a-i integra într-o ținută de vis. Și în acest caz, deși la petreceri se acceptă orice model de bijuterie, nu încărca inutil o ținută cu accesorii.

Atunci când porți o rochie de seară cu umeri dezgoliți, sunt ideali cerceii mari, de tip candelabru. Și brățările masive sunt acceptate, alături de inele cu pietre sau colierele din aur sau argint, care îți pun în evidență zona bustului.

Dacă vrei să porți aur și argint în același timp, îți este permis! Cu toate acestea, respectă câteva reguli esențiale. Poți să combini o pereche de cercei din aur cu o brățară din argint sau invers. Îți este teamă să încerci? Începe să porți bijuterii din argint, alături de alături de accesorii moderne din aur alb, pentru un look elegant.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top