Now Reading
10 cărți de dezvoltare personală de la ap! care îți vor face viața mai bună

10 cărți de dezvoltare personală de la ap! care îți vor face viața mai bună

Revista Psychologies
10-cărți-de-dezvoltare-personală-de-la-ap-care-îți-vor-face-viața-mai-bună

Dezvoltarea personală este un domeniu care atrage un număr tot mai mare de persoane și care a devenit de mare interes în România. Oamenii caută alinare, inspirație și motivație pentru viața personală și profesională. Și unde să găsească asta mai bine, dacă nu în cărți pline de înțelepciune, scrise de oameni de succes, care împart povestea vieții lor și sfaturi utile cu cititorii? Iată o selecție de titluri de top de la ap! (ACT și Politon), semnate de autori celebri precum Tim Ferriss, Tony Robbins sau Maye Musk, care te vor ajuta să devii o persoană mai bună din toate punctele de vedere și care îți vor schimba viața în bine.

Editura ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltare personală și profesională, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing, oferind iubitorilor de carte posibilitatea de a citi sau a asculta cărți, de a le folosi pe post de profesori sau sfătuitori și de a transforma clipele de relaxare într-un timp calitativ.

Secretul veacurilor de Robert Collier este o lectură care va fi cu siguranță pe placul tuturor celor care vor mai mult și știu că pot mai mult, dar se mulțumesc deocamdată cu puțin. Cartea aceasta este pentru toți cei care au nevoie de o sursă de inspirație pentru a-și părăsi zona de confort și a începe să facă ceea ce doresc cu viața lor. Cu alte cuvinte, Secretul Veacurilor îți va arăta că ai o putere interioară nefolosită și te va învăța metode simple și directe de a o folosi pentru a obține atât fericirea în familie, cât și succesul în afaceri.

Stoic zi de zi: 366 de citate despre înțelepciune, perseverență și arta de a trăi de Ryan Holiday și Stephen Hanselman este cartea care îți poate schimba percepția asupra modului în care vezi lucrurile, astfel încât să te simți în fiecare zi mai încrezător, mai optimist și mai fericit. Și mai mult decât atât, cele 366 de citate din marii stoici pe care ți le furnizează autorii în acest volum, precum și interpretările lor, te pot ajuta să îți reconsideri viața și să începi să trăiești bazându-te pe alte coordonate.

Tribul Mentorilor: Scurte sfaturi de viață de la cei mai buni din lume de Timothy Ferriss este o carte pe care autorul a scris-o dintr-o nevoie proprie: aceea de a culege sfaturi înțelepte de viață de la maeștrii lumii. Printre cei intervievați în carte se numără cea mai mare actriță de teatru burlesc la nivel mondial, Dita Von Teese; actori precum Ashton Kutcher sau Joseph Gordon-Levitt; comediantul Jimmy Fallon; jucătoarea profesionistă de tenis Maria Șarapova; copilul-minune al șahului Josh Waitzkin; Arianna Huffington; Ray Dalio; celebrul om de televiziune Larry King; fenomenul mondial Mr. Money Mustache; celebrul regizor David Lynch; sau renumitul scriitor Yuval Noah Harari. Acestea sunt doar câteva dintre numele sonore ce spun povești extraordinare de viață care îți vor ajunge la suflet, te vor impresiona sau te vor inspira.

Zi de zi erou. Manifestul de Robin Sharma este o carte despre eroul din tine. Este o carte care te va ajuta să te dezvolți, să te vindeci și să evoluezi spiritual, fiind pe deplin conștient că eroi nu sunt doar marile personalități ale lumii, precum Nelson Mandela, Harriet Tubman, Mahatma Gandhi, Florence Nightingale sau Oskar Schindler, eroi suntem fiecare dintre noi într-o anumită măsură atunci când ne ghidăm după principii sănătoase de viață. În acest sens, cartea de față îți va furniza o serie de povești și lecții de viață care te vor inspira să trăiești după alte coordonate, bucurându-te mai mult și suferind mai puțin. Zi de zi erou. Manifestul este, cu alte cuvinte, o carte excelentă pentru toți cei care își doresc să se reinventeze sau să abordeze viața într-o manieră diferită de cea în care au făcut-o până acum.

Zonele tale eronate: Învață cum să-ți controlezi gândurile și emoțiile, ca să-ți clădești liber destinul de Wayne Dyer este volumul în care autorul își folosește experiența acumulată ca psihoterapeut pentru a te ajuta să îți înfrunți și să îți depășești comportamentele distructive (zonele tale eronate), astfel încât să preiei controlul asupra vieții tale. Dar Zonele tale eronate este în egală măsură o carte despre cum să trăiești eficient fără a-ți consuma inutil energia și, mai presus de toate, este o carte despre cum să fii mai fericit și mai mulțumit de viața ta, scăpând odată pentru totdeauna de acele comportamente care îți pun piedică în calea evoluției.

Clubul 5 a.m.: Fii stăpân pe dimineața ta! Fă-ți viața mai bună!/ The 5 AM Club: Own Your Morning. Elevate Your Life de Robin Sharma este o poveste motivațională, care te poartă într-o călătorie prin zone îndepărtate ale Pământului pentru a-ți preda pilde despre viață. Vei călători odată cu personajele cărții până la Oceanul Indian, pe Insula Mauritius, în India, la Taj Mahal, în Italia, la Roma, în Brazilia la São Paulo sau pe Insula Robben din Africa de Sud – nu departe de coasta orașului Cape Town –, unde a fost închis Nelson Mandela timp de 18 ani din cei 27 în care a fost privat de libertate.

O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes de Maye Musk este autobiografia mamei lui Elon Musk, o septuagenară care și-a trăit viața din plin. A copilărit în Africa de Sud și a cucerit marile podiumuri de modă din New York și nu numai, la o vârstă la care majoritatea femeilor se gândesc că timpul lor a trecut. A avut 2 cariere, 3 copii și 11 nepoți și a trăit în 9 orașe din 3 țări diferite. A lucrat ca model de la 15 la 71 de ani, dar și-a tratat meseria ca pe o simplă modalitate de a câștiga bani și nu ca pe un motiv pentru a se comporta și a trăi ca o divă. În acest volum, Maye Musk împărtășește cu noi secretele ei ca model, ca mamă a unor copii de succes și, nu în ultimul rând, ca femeie.

Trezește uriașul din tine de Tony Robbins este o carte care îți aduce aminte de visul tău, oricare ar fi acesta. Visul acela pe care l-ai uitat între timp, pentru că te-ai lăsat copleșit de toate responsabilitățile cu care te-a delegat viața. Așadar, e timpul să-ți împlinești visul! Cartea lui Tony Robbins are menirea de a te ajuta pe acest drum oferindu-ți motivația și instrumentele necesare și, cel mai important, amintindu-ți că, în adâncul tău zace un uriaș capabil să facă orice, doar că, trebuie mai întâi să îl trezești.

Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat: ce cred cu adevărat bărbaţii despre dragoste, relaţii, intimitate şi angajament de Steve Harvey și Denene Millner este o carte dedicată femeilor cu scopul de a le oferi acestora o perspectivă de ansamblu asupra modului în care gândesc bărbații. Conform autorului, aici vei găsi „tot ce trebuie să știi despre bărbați și relații”.

Chiar dacă ți-e frică… acționează de Susan Jeffers este o carte care îți va așeza ochelarii adevărului pe ochi pentru a-ți arăta lumea văzută fără frici. Este o carte de dezvoltare personală care te va ajuta să îți identifici, înțelegi și, în cele din urmă, înfrângi fricile personale, astfel încât să reușești să obții mai mult de la viață. Este cartea care îți va fi de un real folos dacă vrei să îți sporești încrederea în sine, dacă vrei să devii mai hotărât, dacă vrei să preiei frâiele vieții tale și să te lași mai puțin influențat de alții, și de ce nu, dacă vrei să îți faci visurile să devină realitate.

***

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

ap! (ACT și Politon) online

Website: actsipoliton.ro

Instagram: instagram.com/actsipoliton

Facebook: facebook.com/actsipoliton

Linkedin: linkedin.com/company/edituraactsipoliton

YouTube: youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos

Tik Tok: tiktok.com/@actsipoliton

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top