Now Reading
Comic Con București a fost luat cu asalt de Atacul titanilor

Comic Con București a fost luat cu asalt de Atacul titanilor

Revista Psychologies
comic-con-bucurești-a-fost-luat-cu-asalt-de-atacul-titanilor

Cel mai mare Comic Con organizat vreodată în România a fost și gazda celei mai așteptate lansări a anului pentru comunitatea de manga: Atacul titanilor! Pe 1 septembrie, la Arena Națională, NEZUMI powered by Nemira, imprintul de manga în limba română aflată la aniversarea de 1 an, a adus în mijlocul cosplayer-ilor două dintre cele mai iubite colecții de benzi desenate japoneze din istorie: Atacul titanilor și Minciuna ta din aprilie.

Aplaudate la scenă deschisă, în cadrul festivității de premiere de la Arena Națională, cele două serii reprezintă un moment important pentru universul manga din România și un vis împlinit pentru cititorii pasionați de cultura japoneză. Atacul titanilor este un adevărat hit manga, cu vănzări de peste 110 milioane de exemplare la nivel internațional. Pe de altă parte, Minciuna ta din aprilie, serie premiată cu BEST SHōNEN MANGA, este o poveste răvășitoare potrivită pentru cei mici și pentru cei mari deopotrivă deoarece abordează subiecte precum pierderea celor dragi, regăsirea de sine, bullying-ul și terapia prin artă.

Traduse direct din japoneză de Antonia Ivanciu, Mălina Coşan, Cosmin Tița și Ilinca Licurici, aceste două titluri sunt dovada vie a faptului că fenomenul manga este din ce în ce mai puternic la noi în țară. Comunitatea iubitorilor benzilor desenate japoneze crește văzând cu ochii, iar NEZUMI își propune să o susțină cu toate mijloacele pe care le are la îndemână: titluri de renume internațional în limba română, traduceri fidele direct din japoneză, prețuri avantajoase, evenimente pentru otaku, intrigi puternice și eroi memorabili – câte ceva pentru fiecare. Pentru că NEZUMI este oricine vrei să fii azi!  Din acest motiv, NEZUMI a luat mai multe fețe weekend-ul trecut: a fost pe rând titan, cântăreț de taiko, actor, cosplayer, specialist în origami și caligrafie japoneză sau editor – toate în momente petrecute la standul NEZUMI powered by Nemira.

Începând de astăzi, atât Atacul titanilor, cât și Minciun ta din aprilie se găsesc la vânzare în toate librăriile din țară. Iar surprizele NEZUMI nu se opresc aici! La începutul lunii octombrie, în această colecție se vor lansa alte două titluri de renume internațional: Justițiarii din Tokyo și Atelierul vrăjitoarelor!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top