Now Reading
Editura Litera anunță topul celor mai vândute cărți la Gaudeamus 2022

Editura Litera anunță topul celor mai vândute cărți la Gaudeamus 2022

Revista Psychologies
editura-litera-anunță-topul-celor-mai-vândute-cărți-la-gaudeamus-2022

O nouă ediție a târgului de carte Gaudeamus a avut loc în aceste zile, iar cititorii, mari și mici, și deopotrivă scriitori, editori, jurnaliști și bloggeri și-au ales cărțile preferate.

Lumina din noi. Cum să învingi în momente dificile, de Michelle Obama, noul său bestseller lansat internațional, o continuare inspirată a cărții sale de memorii atât de bine primite de critici și de public, se află în topul celor mai vândute cărți Litera la Gaudeamus 2022.

Topul este completat de noul volum, Pe țărm, din seria de autor a laureatului Nobel pentru Literatură din 2021, Abdulrazak Gurnah, a cărui scrieri fascinează. Cititorii au fost foarte interesați de cele mai noi apariții editoriale de nonficțiune, precum Leadership, scrisă de diplomatul și politicianul Henry Kissinger, sau ZOV, o carte-eveniment cu dezvăluirile militarului rus, Pavel Filatiev, de pe frontul din Ucraina.

Descoperiți lista completă a titlurilor Litera ce au marcat interesele cititorilor la această ediție a târgului de carte Gaudeamus!

  1. Lumina din noi. Cum să învingi în momente dificile, de Michelle Obama
  2. Pe țărm, de Abdulrazak Gurnah
  3. Leadership. Șase studii de strategie mondială, de Henry Kissinger
  4. Cu dragostea în minte, de Ali Hazelwood
  5. Încredere, de Hernan Diaz
  6. De ce nu mi-a spus nimeni asta pana acum? Sfaturi practice pentru zile cu susul în jos, de Dr. Julie Smith
  7. Influența socială. Cum să obții ce vrei fără compromisuri, de Zoe Chance
  8. ZOV. Raportul interzis, de Pavel Filatiev
  9. Stăpânele Lunii, de Jokha Alharthi
  10. Motanul care voia să salveze cărtile, de Sōsuke Natsukawa

Lansările și discuțiile literare din cadrul târgului de carte Gaudeamus 2022, organizate de Editura Litera, sunt disponibile în format online pe paginile de Facebook Editura Litera și Biblioteca de Proză Contemporană.

Despre Editura Litera

Editura Litera are o tradiție de 33 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, a editat 9000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte din România.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top