Now Reading
Editura Litera lansează colecția Mari Clasici ai Literaturii

Editura Litera lansează colecția Mari Clasici ai Literaturii

Revista Psychologies
editura-litera-lansează-colecția-mari-clasici-ai-literaturii

Editura Litera lansează un nou proiect editorial ambițios – Mari Clasici ai Literaturii, capodoperele literaturii, reunite într-o colecție unică!

Colecția „Mari Clasici ai Literaturii“ aduce în fața cititorilor cele mai importante, mai provocatoare, mai emoționante, mai revoluționare opere din literatura lumii – cărți care vor continua să fie citite de la o generație la alta. Întreaga colecție are o prezentare de excepție (volumele sunt cartonate, cu folio argintiu, grafică elegantă și au garanția calității Litera) și conține titluri alese (clasice și contemporane), de la autori precum Svetlana Aleksievici, A.P. Cehov, Alice Munro, Edith Wharton, Mihail Bulgakov, Saul Bellow, George Orwell și mulți alții.

Cititorii pot achiziționa cărțile colecției prin abonament, exclusiv pe site-ul Editurii Litera – https://www.litera.ro/abonamentclasici, cu o ofertă specială de abonare și multiple beneficii. Din 8 septembrie, colecția apare și la toate chioșcurile de presă din țară, primul volum (Crimă și pedeapsă, de F.M.Dostoievski) având preț special de 9.99 lei.

Lista volumelor poate fi consultată aici.

Maia Morgenstern, ambasadorul colecției „Mari Clasici ai Literaturii”, recomandă: Pentru mine, biblioteca este un spațiu sacru. Este acel loc viu care adună laolaltă atâtea epoci, idei, povești imaginare sau adevărate, încât, dacă le citești pe toate sau doar o parte din ele, nu ai cum să nu devii mai bun, mai frumos și mai bogat. […] «Mari Clasici ai Literaturii» este o colecție importantă pentru România, ce reunește într-un cadru unitar cele mai valoroase opere ale literaturii române și universale, fiind, în același timp, o selecție care îndeplinește misiunea de bază a fiecărei biblioteci: aceea de a crește cititori.”

Partener: Colecțiile Libertatea

Editura Litera are o tradiție de 33 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, a editat 9000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte din România.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top