Now Reading
Editura Nemira la Târgul de carte Gaudeamus

Editura Nemira la Târgul de carte Gaudeamus

Revista Psychologies
Editura Nemira la Târgul de carte Gaudeamus

Editura Nemira își deschide porțile la cea mai recentă ediție a Târgului de Carte Gaudeamus, desfășurat în perioada 22 – 26 noiembrie, în Pavilionul Central de la Romexpo. Standul editurii va fi o destinație atrăgătoare pentru cititori, oferind o gamă variată de noutăți editoriale, serii populare, autori renumiți, romane distinse și cărți care au inspirat ecranizări de succes.

La standul Editurii Nemira, vizitatorii vor avea ocazia să descopere proaspăt apărutele titluri care s-au evidențiat prin calitate și diversitate. Seriile apreciate vor fi la dispoziția pasionaților de lectură, oferindu-le acestora oportunitatea de a-și completa sau începe călătoria în universurile lor preferate.

Printre atracțiile standului se numără cărțile semnate de autorii preferați ai cititorilor, precum și romanele premiate care au captivat publicul prin povestile lor captivante. De asemenea, editura va pune la dispoziție cărți care au stat la baza unor producții cinematografice de succes, oferind cititorilor posibilitatea de a explora atât lumea literară, cât și pe cea a filmului.

Pasionații de autografe vor avea ocazia unică de a achiziționa cărți semnate de autori români de prestigiu. Aceste exemplare autentice pot reprezenta cadouri cu adevărat speciale pentru iubitorii de literatură.

Și pentru cei care sunt în căutarea cadourilor potrivite, Editura Nemira va oferi sugestii pentru toate gusturile și vârstele. De la cărți captivante pentru cei mici la opere literare complexe potrivite pentru adulți, editura propune titluri care vor aduce bucurie și încântare în lumea cititorilor.

Noutăți, titluri recomandate și bestsellere la Gaudeamus: 

Viermii de nisip ai Dunei de Brian Herbert și Kevin J. Anderson, în traducerea Cristinei Ghidoveanu, 

Dune. Romanul grafic. Cartea a doua. Muad’dib , transpunerea în benzi desenate a romanului lui Frank Herbert. Scenariul este scris de fiul său, Brian Herbert, în colaborare cu scriitorul Kevin J. Anderson.

Grupul supraviețuitoarelor de Grady Hendrix cu o traducere de Ruxandra TomaEditura Nemira la Târgul de carte Gaudeamus

Holly de Stephen King,în traducerea Ruxandrei Toma

Enciclopedia spiridușilor de Heather Fawcett 

Miturile Grecești. Repovestire din perspectivă feminină. Cu talent, erudiție și umor, Charlotte Higgins povestește miturile grecești din perspectiva personajelor feminine ‒ Atena, Circe, Penelopa, sub forma unor ample tapiserii imaginare. 

-Evoluția minții. O istorie a creierului uman de Joseph Jebelli 

Vindecarea începe când ești pregătit de Brianna Wiest

-Dicționarul cuvintelor pierdute de Pip Williams 

Ce-ar fi fost dacă… de Holly Miller

Ne vedem pe Venus de Victoria Vinuesa.

-Toată dragostea dintr-o fotografie arsă, de Maria Orban,

și multe altele, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Despre Nemira

Nemira este una dintre primele edituri independente din România. A fost fondată în 1991 la București de Valentin Nicolau. Editură independentă curajoasă, Nemira are ca prioritate să aducă cititorilor povești puternice și idei provocatoare. Nemira traduce unii dintre cei mai populari și îndrăzneți scriitori din toată lumea, dar totodată încurajează generațiile noi și emergente de scriitori români.

Pentru pasionații de lectură ce vor să afle mai multe detalii despre cărți sau să primească recomandări personalizate, anul acesta coordonatorii apreciatelor imprinturi Nemira se află la stand și sunt gata să răspundă la solicitări și întrebări.

  •       Miercuri vă dau întâlnire la stand Cristina Nan, editor coordonator Nemi și Dana Dincă, coordonator Babel și Damen Tango
  •       Joi, fanii titlurilor fantasy, thriller sau SF sunt așteptați la întâlnirea cu Marian Coman, coordonator Armada. Tot joi, cititorii care aleg cele mai noi și mai provocatoare cărți despre lumea în care trăim se vor bucura de întâlnirea cu coordonatorul imprintului, Laurențiu Dulman
  •       Sâmbătă dăm startul maratonului de întrebări de la cititori cu Dana Dincă, Eli Bădică, coordonator n’autor, Marian Coman și Irina Cerchia, coordonator Yorick
  •          Închidem seria de întrebări duminică alături de Irina Cerchia

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top