Now Reading
Grupul Editorial TREI vă așteaptă la Târgul de Carte GAUDEAMUS 2023

Grupul Editorial TREI vă așteaptă la Târgul de Carte GAUDEAMUS 2023

Revista Psychologies
Grupul Editorial TREI vă așteaptă la Târgul de Carte GAUDEAMUS 2023

Grupul Editorial Trei va asteapta în perioada 22-26 noiembrie 2023, în  standul 10, Pavilionul Central din incinta spațiului expozițional Romexpo, cu zeci de titluri noi, peste 1000 de titluri cu reducere specială de 30%, dar și cărți la 10 lei.

Târgul de carte Gaudeamus va fi un nou prilej de mare bucurie pentru fanii colecțiilor: Fiction Connection, Psihologie Practică, Istorie, Anansi.World Fiction, Young Fiction Connection.
Grupul Editorial TREI vă așteaptă la Târgul de Carte GAUDEAMUS 2023

  • Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 12.00 la sala Cupola, veți afla mai multe despre noutățile editoriale Anansi. World Fiction de la Pandora M.  chiar de la traducătorii cărților, dar și de la criticii literari invitați. Moderatorul evenimentului va fi Bogdan-Alexandru Stănescu, coordonatorul colecției Anansi.World Fiction.

Așa cum v-am obișnuit deja la fiecare târg, și colecția Autori Români vă propune o selecție de titluri remarcabile: un nou roman semnat de Iulian Tănase –Teoria fricii, volumul de scrisori Centrul nu se mai susține.Ceea ce ne desparte de Vasile Ernu și Bogdan-Alexandru Stănescu, cu ilustrațiile artistului vizual Andrei Gamarț, jurnalul Și fusesem izgonit din Rai de Ion Mărculescu care face parte din ciclul Jurnalul de la Marcona, povestea emoționantă și inspiratoare Agutoki.Impresii de călătorie în Papua Noua Guinee de Carmen Strungaru și romanul de dragoste Nu-i ușor să fugi de fericirede Laura Frunză.

  • Duminică, 26 noiembrie, ora 14.00 la sala Cupola, avem lansarea volumului Centrul nu se mai susține. Ceea ce ne desparte de Vasile Ernu și Bogdan-Alexandru Stănescu. Veți avea astfel ocazia să vă întâlniți atât cu cei doi autori, cât și cu pictorul Andrei Gamarț, și să obțineți un exemplar cu autograf. Evenimentul va fi moderat de Victor Cobuz.    

 Vă propunem și două volume de nonficțiune care nu trebuie să vă lipsească din bibliotecă:

În Frontierele cunoașterii faimosul filosof A.C. Grayling încearcă să răspundă la o serie de întrebări existențiale abordând trei domenii esențiale aflate la granițele cunoașterii: știința, istoria și psihologia. O viaţă ce merită trăită de Miroslav Volf, Matthew Croasmun şi Ryan McAnnally-Linz este un ghid pentru cea mai presantă întrebare a vieții, cea care ne preocupă pe toți: Cum să trăim?

Editura Lifestyle Publishing a pregătit pentru Gaudeamus 2023 un volum semnat de celebrul actor Arnold Schwarzanegger – Fii util. 7 reguli de viață – o călătorie inspirațională printre instrumentele folosite de autor într-o viață plină de semnificație. Arnold ne arată cum să le folosim pentru a ne construi viitorul plin de satisfacții la care visăm. Outlive scrisă de Dr. Peter Attia împreună cu Bill Gifford este o perspectivă completă asupra unui subiect complex, acela al longevității.

Și cum acest târg este chiar înainte de sărbătorile de iarnă, am pregătit cărți perfecte pentru a fi oferite în dar celor mai mici dintre cititorii noștri. Marea surpriză este că vom avea din nou disponibil Calendarul Familiei Pettson și Findus cu ilustraţiile minunatului Sven Nordqvist, dar și o carte de activități cu simpaticele personaje – Joacă-te cu Pettson și FindusCifre și forme, un titlu nou din seria Elmer de David McKee – Elmer și cântecelul și din seria Wissper de Paul Petersen – Secretul șoriceilor. Vă veți îndrăgosti de cărțile din seria De ce… de Gregory E. Lang publicate în colecția PanDA de la Editura Pandora M. De ce un băiat are nevoie de un tată, De ce o fată are nevoie de o mamă, De ce o fată are nevoie de un tată și De ce un băiat are nevoie de o mamă sunt povești ritmate, frumoase și emoționante, care sărbătoresc legătura cu totul aparte dintre părinți și copii.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top