Now Reading
Totul a fost roz la inceput

Totul a fost roz la inceput

Buna, numele meu e Izabela, am 19 ani si sunt cu un baiat de 21 de ani. Avem 1 an si cateva zile. Totul a fost roz la inceput, dar de la un timp s-au cam stricat lucrurile, a inceput cu o gelozie din cauza messengerului, mai apoi am ajuns sa ne certam in asa fel incat sa dea in mine si m-a indepartat de cea mai buna prietena din liceu, si de alti prieteni. Ce pot face sa il schimb pentru ca nu vreau sa renunt la el?

Intrebare pusa de: Izabela, 19

Raspunsul psihologului:

Daca ar exista raspuns la intrebarea ta, probabil ca lumea ar fi populata de cupluri formate in adolescenta din doua persoane care au avut norocul sa se indragosteasca prima oara, care ar trai intr-o fericire perpetua pana cand moartea ii va desparti si care ar apela din cand in cand la o bagheta magica cu care ar modfica in celalalt orice nu le convine.

Altfel spus, nu putem sa-i schimbam pe cei din jurul nostru decat poate superficial si temporar. Putem doar, in functie de personalitatea noastra, sa aducem la lumina o latura sau alta a lor.

Iti propun sa te gandesti la ce anume din tine te-a facut sa te indepartezi de prietenii tai pentru un baiat care te-a lovit, mai ales ca avem tendinta ca si in viitor sa alegem relatii similare. Cel mai bine ar fi sa discuti despre aceste lucruri cu o persoana calificata.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top