Now Reading
La miezul noptii. Partea I

La miezul noptii. Partea I

Revista Psychologies
Autor: Stephen King
Editura: Trei, 2006

Te afli in mainile lui Stephen King, la dispozitia mintii sale! Romanele lui iti vor modifica ritmul inimii… la miezul noptii, caci acesta este momentul preferat al autorului.La miezul noptii. Partea I, Stephen King, Editura Trei
Te afli in mainile lui Stephen King, la dispozitia mintii sale! Romanele lui iti vor modifica ritmul inimii… la miezul noptii, caci acesta este momentul preferat al autorului.

Unele ferestre nu ar trebui deschise, dar cine poate sa se abtina cand este vorba despre un „rege” al genul horror?

De aceasta data, Stephen King a scris o serie de patru romane-nuvele ce iti furnica pielea. Volumul de fata le de reuneste pe primele doua: Fereastra secreta, care a fost ecranizata in 2004, avandu-l ca protagonist pe Johnny Depp si Langolierii, care a devenit, inca din 1995, serial de televiziune.

Stephen King a primit in anul 2003 Medalia Fundatiei Nationale de Carte pentru contributia sa remarcabila la literatura americana si Premiul „Bram Stoker” pentru aceasta carte.

„Sa te asezi in fata masinii de scris sau sa iei un creion constituie un act fizic; analogul spiritual al acestuia este sa privesti afara pe o fereastra aproape uitata… Dar uneori fereastra se sparge. Cred ca asta, mai mult ca orice, e preocuparea principala a acestei povestiri: ce se intampla cu observatorul care sta si priveste cu ochii larg deschisi cand fereastra dintre realitate si irealitate se sparge si cioburile de sticla incep sa zboare?”
Stephen King
.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top