Now Reading
Semnele trupului

Semnele trupului

Revista Psychologies
Autor: Joan Liebmann Smith
Editura: Trei, 2009

O durere persistenta de cap poate fi semnul ca stai prea mult la birou sau ca mama nu te-a tinut prea mult in brate. Sau al multor altor accidente. Trupul are o memorie a sa (am scris pe larg despre acest lucru in revista) si prea desea il ignoram. Iar uitarea se razbuna. Amintirile trec in carne si ar trebui sa ne obisnuim sa acordam mai mult respect „casei sufletului“…

Semnele trupului, Joan Liebmann Smith, editura Trei

O durere persistenta de cap poate fi semnul ca stai prea mult la birou sau ca mama nu te-a tinut prea mult in brate. Sau al multor altor accidente.

Trupul are o memorie a sa (am scris pe larg despre acest lucru in revista) si prea desea il ignoram. Iar uitarea se razbuna. Amintirile trec in carne si ar trebui sa ne obisnuim sa acordam mai mult respect „casei sufletului“…

Joan Liebman-Smith este sociolog specializat in probleme medicale si scriitor de lucrari medicale, cu o activitate recompensata prin mai multe premii. Articolele pe care le-a semnat au fost publicate in American Health, Ms, Newsweek, Redbook, Self si Vogue. Doamna Liebman-Smith a aparut in numeroase talkshow-uri de televiziune, inclusiv in The Oprah Winfrey Show si in The Body Show.

Jacqueline Nardi Egan este jurnalist specializat in domeniul medical si s-a implicat in dezvoltarea si redactarea unor programe educative cu patru medici, alti profesionisti din domeniul ingrijirii sanatatii, pacienti si consumatori. Doamna Egan a fost editor la revista Family Health.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top