Now Reading
The Look Book, de Nina Garcia (carte)

The Look Book, de Nina Garcia (carte)

Revista Psychologies
Autor: Nina Garcia
Editura: Litera

Scopul ei, scrie Nina Garcia, este sa transforme stilul femeilor, dandu-le astfel incredere pentru a-si schimba vietile.

Tinuta perfecta pentru orice ocazie

„Cu ce sa ma imbrac?“ Fiecare dintre noi si-a pus de nenumarate ori aceasta intrebare – cu ce sa ne imbracam la birou, cand mergem la cumparaturi, la o petrecere sau in club, la un concert rock, la o prima intalnire sau in atatea alte ocazii.

De ce este acest lucru atat de important pentru noi? Pentru ca felul in care ne imbracam comunica lumii intregi cine suntem cu adevarat, fara sa rostim un singur cuvant. Regulile stricte, riguroase sunt inamicul stilului adevarat. Insa, de la situatie la situatie, exista indicii, contexte si limbaje vestimentare diferite.

Fiecare eveniment impune un anumit stil si un anumit impact, iar stapanirea unui echilibru intre aceste doua aspecte este o arta care se poate invata. Cheia succesului consta in descoperirea stilului si in insusirea fara efort a limbajului modei.

The Look Book te va invata acest limbaj si cum sa te imbraci la evenimentele obisnuite din viata ta, astfel incat hainele pe care le porti sa te reprezinte cel mai bine. Vei invata sa te imbraci potrivit fara sa fii pudica, sa fii creativa, dar nu si caraghioasa; increzatoare, dar nu si aroganta. Sa nu uiti niciodata ca stilul autentic vine dinauntru si ca trebuie sa ramai mereu fidela propriului stil.

Sa nu-ti fie teama sa adaugi fler tinutelor recomandate in carte. Indrazneala este o parte integranta a inovatiei. Nu uita: indiferent ce haine ai purta, poarta-le cu o incredere nemaivazuta.

Nina Garcia este critic si editor de moda, fost fashion director la publicatia Elle, iar in prezent la Marie Claire. O autoritate recunoscuta in domeniul modei internationale, face parte din juriul Project Runway si este frecvent invitata unor emisiuni de televiziune, precum: The Today Show, The View si Good Morning America. editura Litera

A mai publicat: The Little Black Book of Style (2007), The One Hundred: A Guide to the Pieces Every Stylish Woman Must Own (2008), The Style Strategy: A Less-is-More Approach to Staying Chic and Shopping Smart (2009).

Scopul ei, scrie Nina Garcia, este sa transforme stilul femeilor, dandu-le astfel incredere pentru a-si schimba vietile.

oferta lunii Iulie

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top