Now Reading
Magda Catone vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Magda Catone vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Revista Psychologies
Magda Catone

 Magda Catone, o prezență emblematică a teatrului românesc, va fi invitată duminica aceasta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, editie difuzata la 22:30, la Kanal D. Cunoscută pentru contribuția sa semnificativă în lumea teatrului românesc, Magda Catone se poate lăuda cu o carieră ce se întinde pe parcursul a peste patru decenii. În plus față de activitatea sa ca actriță, aceasta a devenit regizoare începând din anul 2017, demonstrandu-și versatilitatea și dedicarea sa față de lumea teatrului și cinematografiei românești.Magda-Catone-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai_Kanal-D-

Cu peste 50 de filme și producții de televiziune în portofoliu, Magda Catone este o figură publica apreciata în întreaga țară. A rămas in atentia publicului larg si cu apelativul „Doamna detergent”, fiind recunoscută si pentru celebrele reclame la detergent în care a jucat.

Cu un spirit deschis și o dorință de a se apropia de public în diverse moduri, Magda Catone s-a implicat în politică în 2020. În prezent, artista urmează o cale spirituală, fiind masterandă la Teologie.

Magda Catone a fost căsătorită cu regretatul actor Șerban Ionescu, iar din această uniune au impreuna un fiu.

Vă mai strigă lumea pe stradă <Doamna detergent>?”, “Cât timp ati fost doar actrița care ducea tava?”, “Care a fost prețul tăcerii în căsnicia dvs.?”,  “Vă este dor de Şerban Ionescu?”, “V-ați simțit vreodată musafir în propria viață?”, “A ajuns acasă Magda Catone?” sunt doar câteva dintre intrebarile adresate Magdei Catone in editia de duminică a emisiunii moderate de Denise Rifai, incepand cu ora 22:30, la Kanal D.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top