Now Reading
Alexia Eram este vocea unei emoții Disney

Alexia Eram este vocea unei emoții Disney

Revista Psychologies

Alexia Eram, influencer renumit, împrumută vocea ei noii emoții, Plictiseală, în „Întors pe dos 2”, magistrala continuare pe care o așteptăm cu toții.  Descoperă povestea fascinantă despre cum emoțiile necunoscute pot transforma viața și te pot învăța să te iubești necondiționat!

Producția Disney și Pixar „Întors pe dos 2” revine în mintea proaspetei adolescente Riley în momentul în care sediul central trece printr-o demolare bruscă pentru a face loc la ceva cu totul nebănuit: noi emoții! Bucurie, Tristețe, Furie, Frică și Dezgust, care au condus de mult timp o operațiune de succes din toate punctele de vedere, nu știu ce să simtă când apare Anxietatea. Și se pare că nu este singură. Regizat de Kelsey Mann și produs de Mark Nielsen, „Întors pe dos 2” vine în curând la cinema.

Vedetă de top și una dintre cele mai influente figuri publice din România, Alexia Eram își va aduce toată energia, emoția și apatia în rolul personajului Plictiseală. Această nouă emoție contrastează puternic cu vivacitatea, spontaneitatea și farmecul Alexiei, care fascinează generația actuală și este considerată un model de urmat. Deși inițial o emoție negativă și stingheră în fața emoțiilor dominante din mintea lui Riley, Plictiseala descoperă că necunoscutul poate schimba complet perspectiva asupra vieții, ajutându-te să te regăsești, să aduci valoare sinelui emoțional și să te iubești necondiționat.

Adevăratul succes se ascunde în capacitatea de a reuși și de a ne simți compleți. Adesea, ca oameni, țintim dincolo de stele și de visurile noastre, iar în imperfecțiunile noastre, cu emoțiile noastre complexe și contradictorii, descoperim o perfecțiune neașteptată. De ce? Pentru că atunci când ne arătăm vulnerabilitatea și exprimăm aceste emoții (Rușine, Invidie, Plictiseală, Bucurie, Furie, Dezgust, Frică, Nostalgie etc.), ne dezvăluim autenticitatea și umanitatea în fața unei lumi imense. Aceasta este forța motrice care ne ajută să înfruntăm orice obstacol sau incertitudine în această călătorie fascinantă numită viață, și anume iubirea.

  • Despre Alexia Eram

Cunoscuta creatoare de conținut Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, este fiica prezentatoarei de știri Andreea Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram. Vedeta este cunoscută pentru participarea împreună cu fratele acesteia, Aris la emisiunea concurs – ”America Express”, debutând în lumea Disney ca amfitrion la vârsta de 14 ani, al emisiunii locale “I love Violetta” alături de Andra Gogan. Încă din copilărie cochetează cu canto, gimnastică ritmică și dans sportiv. Aceasta este influencer online de la vârsta de 19 ani, absolvind Liceul Francez Anna de Noailles din București, dar și prestigioasa University for the Creative Arts din Anglia, cu specializarea Marketing, Publicitate și Relații Publice în domeniul modei. Aceasta oferă un suflu nou tinerei generații și nu numai, reprezentând o figură notabilă în showbizul de la noi.

  • Despre Walt Dinsey Pictures/ Disney Pixar:

 The Walt Disney Company (TWDC) este lider în domeniul divertismentului şi media cu programe diversificate pentru familie şi cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, produse de consum, platforma sa de streaming- Disney + şi grupul său media interactiv.

Pixar Animation Studios este una dintre cele mai importante case de producție cinematografice specializate în „computer generated imagery” (CGI), adică în animația digitală computerizată, cu sediu în Emeryville, California (SUA).  Studiourile reunesc unele dintre cele mai apreciate pelicule din anul 1995 încoace, ce a condus spectatorii de toate vârstele în periplurile emoționante și de neuitat, de la “Povestea Jucăriilor”, la “Deasupra Tuturor”, “Neînfricată”, “Suflet”, sau mai recentele filme “Roșu Aprins”,“Lighyear” sau “Elementar”.

Au întruchipat cele mai recente voci ale unor personaje sub bagheta vizionarilor de la Disney: Carmen Movileanu (“Prep & Landing: Obraznic contra Cuminte”), Andrei Duban (“Prep & Landing”, “Percy Jackson și Olimpienii’’), Ana Maria Brânză (“Mica Sirenă-2023”), Robert Glință (“Elementar”), Valentin Teodosiu („Ahsoka”), Rodica Popescu Bitănescu, Florin Zamfirescu, Corina Chiriac, Valentin Uritescu, Alina Chinie, Ștefan (“A fost odată cu studio”), Anisia Gafton, Ovidiu Anton (“Dorința”), Armin Duban (“Jurnalul unui puști- Arest la domiciliu de Crăciun”), Alecsandru Dunaev (“Echo”).

Disney ne îndeamnă să ne amintim de magia iubirii interumane, pentru încă 100 de ani și de acum încolo, iar povestea va merge mai departe!

Visurile noastre se pot împlini, dacă avem puterea să le urnim !

Walt Disney

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top