Now Reading
Cine este Ulfet, în serialul “Promisiunea”, de la Kanal D

Cine este Ulfet, în serialul “Promisiunea”, de la Kanal D

Revista Psychologies
Cine este Ulfet, în serialul “Promisiunea”, de la Kanal D

Serialul „Promisiunea” a captivat inimile telespectatorilor Kanal D încă de la primul episod, fascinând prin intrigă, personaje bine conturate și răsturnări de situație captivante, dar și datorită distribuției de excepție.

Hatice Aslan, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, aduce la viață personajul Ülfet, o femeie aflată la mijlocul vieții, marcată de amintirile trecutului și de resentimentele față de alegerile familiei sale. O frumusețe răvășitoare în tinerețe, Ülfet visa la o viață luxoasă alături de un soț prosper. Cu toate acestea, familia ei decide un mariaj aranjat, ignorându-i dorințele. Rüstem (interpretat de Serhat Ozcan) devine soțul ei, iar visul ei de o viață mai bună se destramă, transformând-o într-o femeie manipulatoare. Folosindu-și fiicele, Zümrüt și Meliha, ca pe un “colac de salvare” din  sărăcie, repetă ciclul greșelilor părinților săi.Cine este Ulfet, în serialul “Promisiunea”, de la Kanal D

Actrița a descris rolul complex al lui Ülfet ca pe un exemplu al modului în care poți face rău propriilor copii, repetând greșelile generațiilor anterioare. Hatice Aslan, originară din Sivas, Turcia, a crescut într-o familie numeroasă și iubitoare, moștenind calități precum onestitatea și generozitatea de la părinții săi.

Încă din 1983, Hatice a lucrat la Teatrul de Stat din Ankara, iar dragostea ei pentru scenă s-a păstrat constantă. Cu numeroase roluri în piese de teatru, seriale și filme, actrița și-a construit o carieră impresionantă. Căsătorită la 19 ani, a adus pe lume un fiu talentat, Ekin. A doua căsătorie, cu pictorul Renan Kaleli, a durat 8 ani.

Serialul „Promisiunea,” difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D, oferă publicului bucuria de a privi actori îndrăgiți în roluri complexe, așa cum este cel  interpretat cu autenticitate de către talentata Hatice Aslan.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top