Now Reading
Rosii umplute cu sunca

Rosii umplute cu sunca

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 4 rosii;
  • 200 g sunca de Praga;
  • 1 lingura mustar;
  • 2 linguri de maioneza;
  • 1 lingura de smantana;
  • patrunjel verde;
  • sare, piper.

Preparare:

Rosiile se spala, apoi se sterg. In partea dinspre codita li se taie cate un capacel si se golesc de miez, apoi se pun cu taietura in jos sa se scurga.

Sunca se toaca marunt, amesteca bine cu maioneza, mustarul si smantana, apoi se adauga sare si piper dupa gust.

Rosiile se umplu cu aceasta pasta apoi se asaza pe platou cu taietura in sus. La final, se orneaza cu patrunjel verde.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top