Now Reading
De la vânzări AGRESIVE la vânzări ATRACTIVE

De la vânzări AGRESIVE la vânzări ATRACTIVE

mihaela-chirculescu

Vânzările, transfer de emoții diverse, speranță și împuternicire! Toate, transpuse într-o interacțiune care îți poate face inima să cânte!

Cât de mult contează pentru tine să fii servit într-o manieră în care să simți că e despre tine?

Sunt vânzările aducătoare de satisfacție și menite să aducă bucuria! Da! Ți s-a întâmplat și ție să cumperi cu încântare un produs, să îl plătești cu încredere și siguranța alegerii potrivite? Dacă da, ai avut parte de bucuria cumpărării, transpusă într-o interacțiune cu un om de vânzări care își iubește profesia. Și mai presus de acest lucru, iubește oamenii și să le adauge valoare, ajutându-i să facă cele mai bune alegeri. Un om care nu te-a grăbit, nu te-a repezit, ci ți-a oferit cu prețuire, tot ceea ce aveai nevoie, pentru a face alegerea potrivită.

Cum te-ai simțit? Ce amintiri îți trezește un asemenea moment? Cât de mult contează pentru tine să fii servit într-o manieră în care să simți că e despre tine? Că nu ești doar o tranzacție, o cifră care rotunjește un target, un număr într-un tabel…?

Pentru mine e important! Și am grijă, ca om de vânzări, să ofer clienților mei exact ceea ce observ că își doresc, pentru a le oferi o experiență de cumpărare memorabilă. Știm bine că oamenilor nu le place să li se vândă dar iubesc să cumpere. Și că felul în care decurge discuția de vânzare, alături de tot ceea ce faci în continuare, poate contribui la nașterea unei relații bazate pe încredere și suport, care să dureze mult, foarte mult.

Relații de durată, comunicare, clienți mulțumiți și rezultate excelente în vânzări

Despre relații de durată, comunicare, clienți mulțumiți și rezultate excelente în vânzări, te invit să povestim în 12 iunie, în cadrul Seminarului Gratuit de Vânzări din București. Sunt Mihaela Chirculescu, antreprenor și trainer de vânzări. De 20 de ani aduc bucurie oamenilor prin modul în care îi ajut să facă alegerile potrivite, cumpărând ceea ce își doresc. Cred cu tărie că vânzările agresive, manipulatoare, ar trebui să fie cât mai rare, să dispară chiar. Mai cred și că oamenii sunt prea valoroși, frumoși și merită mai mult din partea noastră, cei care avem produse, servicii, de oferit. Pe lângă calitatea produsului, e importantă calitatea actului de vânzare, experiența de cumpărare pe care o oferim.

De mai bine de doi ani, proiectul meu „De la vânzări agresive la vânzări atractive” ajută în mediul online, oamenii de vânzări să își transforme abordarea în vânzări și să obțină rezultate excelente, punând accent în mod special pe experiența de cumpărare oferită clienților lor. Peste 15000 de oameni au parcurs trainingurile mele din online, care au fost atât de bine primite și apreciate. Iar acum, pentru toți cei care vor să vândă fără presiune, insistență, agresivitate, organizez un seminar gratuit cu această temă: DE LA VÂNZĂRI AGRESIVE LA VÂNZĂRI ATRACTIVE.

Te aștept în 12 iunie, la seminarul gratuit de vânzări din București!

Mă voi bucura să mă conectez cu oameni de vânzări pentru care e important nu doar rezultatul ci și modul în care l-au obținut. Voi oferi cu drag informații valoroase despre metoda mea pentru o vânzare atractivă, metoda ACORD, metode de conectare cu clienții, exemple practice, alături de o experiență de învățare extraordinară.

Întucât revista Psychologies și oamenii minunați din această echipă sunt dragi sufletului meu, te invit, dragă prieten, prietenă a revistei, să vii și tu alături de oameni de vânzări care s-au înrolat cu bucurie în împlinirea misiunii mele: de a oferi o altă perspectivă a vânzărilor în România, una centrată exclusiv pe client și experiența memorabilă pe care acesta o merită. Împreună, punem vânzările, la loc de cinste în ierarhia profesiilor în România. Dacă și pentru tine e important să pui iubirea în modul în care vinzi, dacă vrei să construiești relații de durată cu clienții tăi, pentru ca aceștia să cumpere cu drag de la tine și să te recomande cu încredere, te aștept în 12 iunie, la seminarul gratuit de vânzări din București.

Locurile sunt limitate! Înscrie-te aici și rezervă-ți locul!
https://mihaelachirculescu.com/seminar-vanzari-atractive

Mă voi bucura să te cunosc!

Cu drag,
Mihaela

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top