Now Reading
Drumul spre succes este pavat cu mici eșecuri

Drumul spre succes este pavat cu mici eșecuri

alexandra-tudor
drumul-spre-succes-este-pavat-cu-mici-eșecuri

„Este interesant cum micile eșecuri, sau ceea ce tu percepi, la un moment dat, ca neîmplinire, reprezintă o ocazie fantastică de creștere, mult mai mare decât orice altă oportunitate de învățare. Cred că succesul vine din a eșua des, având curajul să greșești și să o iei de la capăt.”

Psychologies: Anul acesta ai fost numită CEO-ul companiei EXEC-EDU, ești coach și trainer și deții o bogată experiență profesională în programe de dezvoltare personală și organizațională. Povestește-ne puțin, te rog, despre parcursul tău profesional. Cum a început totul?

Oana Scarlat: Ceea ce m-a motivat foarte mult, pe tot parcursul carierei mele, este curiozitatea și nevoia permanentă de a învăța ceva nou. Apoi am avut norocul extraordinar de a întâlni, încă din liceu, oameni excepționali care m-au inspirat, mi-au dat încredere și m-au impulsionat să îmi doresc să mă dezvolt. Nu am fost neapărat preocupată de a avansa în carieră, acest lucru a venit, pur și simplu, de la sine. În continuare am credința că nu am făcut nimic special, doar am pus foarte multă pasiune și determinare în ceea ce am făcut. Cred că mediul este esențial în dezvoltarea noastră, iar eu am crescut într-un mediu roditor, înconjurată de persoane de la care am avut ce să învăț: profesori, traineri, consultanți sau manageri. Dincolo de profesia acestor persoane, mai întâi de toate mi-am petrecut timpul printre oameni optimiști, care își iau viața în mâini și nu caută în exterior vina pentru insuccesele lor, care nu se plâng și care își asumă alegerile pe care le fac.

Citește continuarea articolului în ediția dublă decembrie 2021 – ianuarie 2022 a revistei Psychologies.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top