Now Reading
Idei necostisitoare pentru programele de well-being

Idei necostisitoare pentru programele de well-being

Revista Psychologies
idei-necostisitoare-pentru-programele-de-well-being

Chiar dacă oferi un program solid de well-being în compania ta, el este inutil atât timp cât angajații nu se folosesc de el. Ajută-i să obțină cât mai mult de pe urma lui, reamintindu-le constant care îi sunt caracteristicile și stimulentele. Fie prin intermediul newsletterelor, al postărilor de pe canalele de social media ale companiei, al anunțurilor din camera de relaxare sau hol sau verbal în timpul întâlnirilor. Reminder-urile sunt importante pentru că, haide să fim serioși, multe încercări de îmbunătățire a sănătății și a stării de bine presupun deseori mai multe porniri, opriri și reporniri.

Reasigurarea continuă a faptului că sunteți toți împreunăîn acest program motivează angajații să rămână pe drumul cel bun. Și sprijinul din mai multe surse este o tehnică dovedită pentru atingerea scopurilor.

Începe orice astfel de program cu pași mici, însă încearcă ceva nou. Vrei să implementezi schimbări pe care angajații să le observe și de care să se entuziasmeze. Nu vrei să limitezi abordarea doar la elemente fizice, pentru că un bun program de well-being presupune atât latura fizică, cât și pe cea psihică.

Citeşte continuarea pe www.learningnetwork.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top