CITESTI ACUM
Da o sansa in plus educatiei

Da o sansa in plus educatiei

In perioada 15 – 16 noiembrie 2014, la hotelul Rin Central Hotel sub titlul Da o sansa in plus educatiei, Antonia Noël, formator in Metoda ESPERE® si invitata sa Daniela Dumitrescu, psiholog si psihoterapeut, vor aborda cele mai noi teme privind educatia copiilor: influenta noilor tehnologii in vietile noastre, problemele de adaptare ale copiilor la mediu scolar, comunicarea copilului prin limbajul corpului, rolul scolii in educatie.

Prin cele 3 conferinte si cele 2 workshopuri derulate pe parcursul celor 2 zile destinate parintilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor si tuturor celor care lucreaza si/sau sunt in contact cu copiii, participantii vor descoperi, din perspectiva Metodei ESPERE®, modalitati concrete de a face fata acestor problematici.

Specialistul in comunicare Antonia Noël va transmite participantilor o serie de unelte si tehnici de abordarea a relatiei adult – copil, specifice Metodei ESPERE®. Aceasta pedagogie a comunicarii prezinta o abordare psihologica a copilului care permite dialogul, empatia si intretinerea unei relatii parinte-copil sanatoase si echilibrate.

Antonia Noël este singurul trainer din Romania certificat de catre Institutul ESPERE International din Paris care sustine conferinte/workshopuri de parenting si dezvolta cursuri prin Metoda ESPERE® in institutii, scoli si intreprinderi. Ea este consultant si formator in comunicare relationala, trainer CNFPA, jurnalist, colaboratoare la diverse emisiuni de televiziune, autor pentru copii.

Daniela Dumitrescu este psiholog clinician, psihoterapeut format in terapia cognitiv-comportamentala si hipnoza clinica, formator in Metoda ESPERE®, specializat in somatica si comunicarea prin limbajele corpului. Experienta sa de peste 10 ani in practica terapeutica ofera parintilor posibilitatea de a intelege si de a depasi dificultatile relationale legate de limbajele simbolice si comportamentele atipice ale copiilor.

Conferintele vor avea loc la sala Nicolae Iorga din cadrul hotelul Rin Central Hotel – Bucuresti (Str. Traian nr.55 sector Bucuresti).

 

Informatii:    

Daniela Dumitrescu : 0740 16 37 87

[email protected]

 

Detalii eveniment:

www.antonianoel.com/sansa-educatiei/

https://www.facebook.com/events/558534507590755/

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!