Now Reading
Dieta South Beach

Dieta South Beach

Revista Psychologies
Autor: Dr. Arthur Agatston
Editura: Curtea Veche, 2008

Un plan simplu si placut, conceput de un medic, pentru a reusi sa slabiti rapid si sanatosDieta South Beach, Dr. Arthur Agatston, Curtea Veche
Un plan simplu si placut, conceput de un medic, pentru a reusi sa slabiti rapid si sanatos.

Cand renumitul cardiolog Arthur Agatston s-a apucat sa puna la punct un regim eficient pentru pacientii sai supraponderali bolnavi de inima, nu se astepta sa devina o vedeta in sudul Floridei. Dar vestile despre succesele spectaculoase ale pacientilor sai s-au raspandit rapid, intrecand cu mult hotarele cardiologiei. Tot felul de persoane au inceput sa se intereseze de regim, iar acesta a fost popularizat cu succes de ziarele si emisiunile locale. Foarte curand, tot orasul Miami a fost cuprins de „febra“ dietei South Beach.

Si nu e de mirare. Persoanele care tin acest regim dau jos intre 4 si 7 kilograme in primele 2 saptamani, fara sa sufere de foame. Programul dr. Agatston va permite sa mancati ceea ce va place – carne si peste, branza, uleiuri sanatoase si nuci, legume, carbohidrati si dulciuri benefice. Nu este obligatoriu sa faceti exercitii fizice si niciodata nu o sa tanjiti dupa mai multa mancare.

Dr. Agatston este un cardiolog renumit, care a avut multe contributii in domeniul medical, dar s-ar putea ca regimul South Beach sa fie cea mai importanta. Aceasta nu este doar «o noua carte despre un regim». Este o carte despre sanatate si mentinerea unei bune forme fizice.

Dr. Agatston
are un talent extraordinar de a ne explica importanta tipurilor de alimente pe care le consumam si rolul acestora in prevenirea bolilor, cum sunt afectiunile sistemului cardiovascular si diabetul. Daca urmati acest regim, nu numai ca va veti simti mai bine, dar veti arata si veti trai mai bine.“
Dr. Randolph P. Martin.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top