Now Reading
Cum ajută respiraţia în intimitate?

Cum ajută respiraţia în intimitate?

liana-buzea

Cu prima inspiraţie începe viaţa ta. Și toată viaţa ta are la bază în primul rând respiraţia. Hai să vedem acum în ce fel poţi să te joci cu respiraţia, în momente speciale și în condiţii de siguranţă, ca să-ţi faci viaţa intimă cât mai frumoasă.

Cum ajută respiraţia?

În primul rând te aduce cu atenţia în corp. Chiar și așa, reușești asta după un timp de practică, nu din prima. Mai departe, respiraţia te ajută să calmezi (puţin) emoţiile. Însă și aici ai nevoie de timp și de încredere în practică. Iar pentru obiectivul de calmare, respiraţia merită ajutată de terapie. Mai ales dacă ai tendinţa să revii la gânduri critice, negative, de îngrijorare. Fără terapie, respiraţia nu poate ajuta decât foarte puţin și doar pe moment. În secunda în care iarăși cazi în același tipar de gânduri… ar fi ideal să reiei lucrul cu respiratia. Dar nu poti așa la nesfârșit.
În intimitate, respiraţia făcută corect (mă refer acum doar la tiparul uzual de respiraţie, nimic special) te poate ajuta să simţi mai bine senzaţiile din corp. Sau chiar mai mult timp. Apoi, tot în intimitate, atunci când încerci chiar și un număr mic de respiraţii făcute în alt stil, poţi susţine în corp mai multă încărcătură erotică. Da, fix așa. E puţin peste mână, mai ales că multe femei își ţin respiraţia în acele momente. De emoţii, de rușine să nu scoată cine știe ce sunete… Asta merită îmbunătăţit.

Citește continuarea articolului în ediția aprilie 2024 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

 .

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top