Now Reading
“2014: Cel mai bun an de pana acum!”

“2014: Cel mai bun an de pana acum!”

Revista Psychologies

Daca iti doresti cu tarie sa schimbi ceva la tine, sa-ti indeplinesti visele si nu stii cum sa te “orientezi” anul acesta, Academia Femeilor iti sare in ajutor si te invita la un super eveniment: “2014: Cel mai bun an de pana acum!”

Vei invata despre tine, despre cum sa-ti faci planuri corecte, realiste, despre cum sa-ti pastrezi motivatia si taria sa le duci la bun sfarsit! Creeaza-ti propriile rezolutii posibile pentru 2014!

Noi, Academia Femeilor, te vom ajuta sa iti gestionezi mai bine cele mai importante arii de viata: sanatate, familie si relatii, evolutie profesionala, dezvoltare personala, comunicare, arta si frumusete, armonie si echilibru.

Vino pe 15 martie 2014 seminarul “2014: Cel mai bun an de pana acum!” la Hotel Royal Bucuresti unde te asteapta 8 specialisti care vor fi prezenti special pentru tine: Cristian Onetiu, Eusebiu Burcas, Laura Lazar, Serban Damian, Adriana Petrescu, Theona Balan, Florina Onetiu si Andy Szekely!

Vor fi dedicati tie pentru transformarea ta, pentru dorinta ta de schimbare in domenii esentiale in viata fiecarui om: personale, profesionale, financiare, sanatate, frumusete!

Inscrie-te la seminarul “2014: Cel mai bun an de pana acum!”. Pretul biletului este de 349 RON, insa daca te inscrii pana in data de 15 februarie, il poti cumpara la un pret extrem de avantajos: 249 de RON!

Achizitioneaza-ti biletul care iti asigura cea mai mare reusita a anului 2014 dand un e-mail la adresa de e-mail [email protected] sau sunand la 0725.40.46.66.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top