Citești
Conferinta «Comunica eficient cu copiii, la orice varsta»

Conferinta «Comunica eficient cu copiii, la orice varsta»

Revista Psychologies

In 29 august 2013 la Colegiul National Mircea cel Batran din Constanta, sala Coriolan, va avea loc intre orele 18 h 00- 20 h 30 conferinta cu tema Comunica eficient cu copiii, la orice varsta destinata parintilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor si tuturor celor care lucreaza si/sau sunt in contact cu copiii.

Participantii vor descoperi din perspectiva Metodei ESPERE® abordari concrete in situatiile cu care se confrunta un adult in relatia cu copilul, in functie de problematica specifica varstei copilului.

Cum putem obtine de la copil raspunsuri adecvate, fara sa ne folosim de recompensa sau pedeapsa, cum putem diferentia nevoile de dorintele lui, cum vom reusi sa-i oferim o ascultare empatica, care sa ne permita o comunicare relationala ? –sunt cateva teme ce vor fi abordate in cadrul conferintei.

Trainerul Antonia Noël va transmite participantilor o serie unelte si tehnici de comunicare ale Metodei ESPERE®. Aceasta pedagogie a comunicarii prezinta o abordare psihologica a copilului care permite dialogul, empatia si intretinerea unei relatii parinte-copil sanatoase si echilibrate.

Antonia Noël este singurul trainer din Romania certificat de catre Institutul ESPERE International din Paris care sustine conferinte/workshopuri de parenting si dezvolta cursuri prin Metoda ESPERE® in institutii, scoli si intreprinderi.

Ea este trainer CNFPA, jurnalista, colaboratoarea emisiunii «Totul despre mame» la Prima Tv si nu in ultimul rand mama lui Alexandre, 8 ani, de la care invata zi de zi sa-si desavarseasca meseria de Parinte.

Conferinta va avea loc la Colegiul National Mircea cel Batran, (strada Stefan cel Mare, nr.6) din Constanta, iar pretul unui bilet este de 50 lei.

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top