Now Reading
Scapă pentru totdeauna de acneea cauzată de mască! (P)

Scapă pentru totdeauna de acneea cauzată de mască! (P)

Revista Psychologies
scapă-pentru-totdeauna-de-acneea-cauzată-de-mască

Viața nu este perfectă, însă tenul tău poate fi! Accesoriul esențial în aceste zile pentru sănătatea noastră și a celor din jur – masca – în forma ei textilă sau de dispozitiv medical (chirurgicală, FFP2, FFP3) vine la pachet, nu doar ca protecție împotriva virusului. Coșuri, iritații, descuamarea pielii din zona gurii și petele roșii sunt rezultatele nedorite ale purtării măștii un timp îndelungat, mai ales în perioada caldă, fenomen numit de specialiști acnee mecanică sau „maskne”.

Cauzele maskne sunt destul de previzibile și imposibil de evitat: fricțiunea și umiditatea cauzate de mască. Ce este de făcut? FOREO te încurajează să porți fără griji masca de protecție atât timp cât este nevoie, deoarece a identificat cele mai eficiente gesturi pentru a preveni apariția nedoritei maskne. Iată ce trebuie să ai în vedere:

Schimbă masca frecvent, nimic nu irită pielea mai grav decât o mască umedă și prăfuită. Înlocuiește masca chirurgicală cu una nouă la fiecare 4 ore.

Rutina de curățare și hidratare. O piele curată și hidratată este o piele sănătoasă. Asigură-te că înlături tot praful și impuritățile de peste zi cu ajutorul dispozitivului tău FOREO LUNA și hidratezi pielea corect – pentru zilele în care vei sta în căldură este indicată folosirea unui serum sau a unui tratament FOREO UFO sub crema de protecție solară, fără alte produse de îngrijire adiționale. Alege masca compatibilă UFO potrivită tipului tău de ten și bucură-te de un tratament spa la tine acasă, în doar 90 de secunde!

Mai puțin machiaj! Chiar dacă nu vei fi încântată de acest aspect, dermatologii ne sfătuiesc să renunțăm la machiaj sub masca de protecție, deoarece facilitează transpirația excesivă a pielii și împiedică oxigenarea tenului, deja acoperit de mască. Conturează mai bine privirea cu ajutorul unui mascara pentru volum și a unui eyeliner și aplică pe față doar un BB cream cu protecție solară.

See Also

Anihilează acneea. Luminaled și pulsațiile sonice sunt arsenalul de luptă cu care dispozitivul ESPADA șterge coșurile de pe fața ta după doar o lună de tratament. Folosește-l în zonele afectate și bucură-te de o piele curată!

Descoperă produsele de îngrijire potrivite pe www.foreo.com şi pe www.douglas.ro.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top