Now Reading
Andreea Raicu: Emoţii, prezenţă și echilibru

Andreea Raicu: Emoţii, prezenţă și echilibru

delia-apostol-hanzelik3
andreea-raicu-emoţii-prezenţă-și-echilibru

„Intri în toate cotloanele, în toate fricile de care tu te-ai ferit și le-ai băgat prin colţuri, toate părţile care nu ţi-au plăcut sau cu care nu ai fost de acord, despre care societatea îţi spunea că nu sunt bune și tu le-ai dus undeva, într-un ungher. Dar ele sunt acolo. Ca să poţi ajunge să ai casa aceea frumoasă în care vrei să locuiești – casa sufletului tău – ai nevoie de acest proces de conștientizare și acceptare, care nu este deloc ușor.”

Psychologies: Andreea, aș vrea să explorăm împreună etapele parcurse de tine în dezvoltarea personală, să vorbim despre conceptele de viaţă conștientă și de echilibru cu sine, la care ai construit temeinic și în jurul cărora ai creat o comunitate care continuă să crească.

Andreea Raicu: În momentul în care am făcut switch-ul de la televiziune la zona de dezvoltare personală, cineva cu care mă știam foarte bine mi-a zis „Doamne, ai avut un plan de marketing incredibil! Ai lucrat cu o agenţie?” Zic „nu, nu am lucrat cu nicio agenţie, nu am avut niciun plan de marketing, pur și simplu, asta a fost o comunicare firească a ceea ce sunt eu în momentul acesta”. Și îmi spune „Mi se pare incredibil că ai făcut asta!” Deci nu, nu a fost un plan de marketing, ci a fost o expunere a transformării mele de-a lungul timpului. Venind dintr-o anumită zonă, în care oamenii mă știau într-un anume fel, așa cum probabil și tu mă știai, în care accentul se punea foarte mult pe partea exterioară, pe frumuseţe, pe felul în care te îmbraci, pe ceea ce faci, am simţit să mă duc în extrema cealaltă, în care accentul e pus strict pe partea interioară, pe emoţii, pe esenţa ta, pe felul în care te simţi, pe nevoile și pe dorinţele tale, pe cine ești tu cu adevărat atunci când nu ești înconjurat și identificat de lucrurile și oamenii pe care îi aveai în jurul tău. Este o distanţă foarte mare între cele două extreme.

Citește continuarea articolului în ediția dublă decembrie 2021 – ianuarie 2022 a revistei Psychologies.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top