Now Reading
Alina Neacșa: Când florile îți schimbă viața

Alina Neacșa: Când florile îți schimbă viața

delia-apostol-hanzelik3
când-florile-îți-schimbă-viața

„Cursurile și evenimentele pe care le facem sunt unice, cred, în lume. Conceptul pe care l-am creat în atâția ani, învățând de la an la an, a atins un punct maxim de înflorire. Cei care ne solicită nu au ce și de unde să primească mai mult. Iar eu am creat aceste proiecte în perfectă cunoștință de cauză pentru că, în momentul acesta, am viziunea completă asupra industriei de evenimente și flori. Nu există ceva despre această industrie de care eu să nu știu, nu există o persoană în industria aceasta pe care eu să nu o cunosc sau ea să nu mă cunoască, nu există un produs pe care eu să nu pot să îl accesez de oriunde ar fi în lume, din domeniul nostru vorbind. Fac evenimente private și corporate, am florărie fizică și online, nu mai este ceva ce eu să nu fi făcut sau despre care să nu știu să vorbesc.”

Psychologies: Alina Neacșa ești un florist distinct în peisajul românesc și internațional. Cum ți-ai dat seama că aceasta este chemarea ta? Cum te-a chemat prima dată o floare să faci un aranjament?

Alina Neacșa: Sincer, nu îmi amintesc momentul în care am simțit chemarea, pur și simplu, așa s-au întâmplat lucrurile. Sigur, am evoluat de atunci și până acum și am ajuns la un alt nivel, nu doar florile sunt în pachetul Alina Neacșa. Florile au fost și sunt pentru mine doar o călătorie. Una parfumată, evident, care mi-a deschis niște uși pe care nu aș fi intrat altfel. Datorită florilor mi s-au creat niște oportunități extraordinare, am cunoscut oameni și am ajuns în locuri la care cei mai mulți dintre noi pot doar să viseze. Mă simt specială pentru că am beneficiat de lucrurile acestea doar prin prisma florilor.

Citește continuarea articolului în ediția de martie 2022 a revistei Psychologies sau abonează-te și primește în dar cartea „Știutorii” cu autograful lui Mircea Cărtărescu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top