Cum găsesc echilibrul între muncă şi viaţa personală

Cum găsesc echilibrul între muncă şi viaţa personală

Reuşeşti cu greu să bifezi toate sarcinile de serviciu. Ai propria afacere de condus şi zilnic faci slalom printre întâlniri, planuri noi, timpul de joacă sau de învăţat al copiilor, un telefon dat familiei sau unui prieten şi multe altele. La final, chiar dacă se întâmplă să-ţi rămână o oră sau două libere, doar pentru tine, nu reuşeşti să te deconectezi şi să te relaxezi. Ţi s-a întâmplat să te simţi vreodată aşa?

Odată cu schimbările apărute în modul în care ne desfăşurăm munca şi ţinând seama de provocările organizării timpului sau înţelegerii tumultului emoţional de care avem parte în perioadele mai dificile, m-am gândit să pun împreună câteva idei de folos si de-ncercat. Ca să înveţi să-ţi fie mai bine!

La cele două întâniri ale atelierului vom afla dacă chiar există un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. Vom înţelege de ce ne este aşa de greu să jonglăm cu atâtea solicitări din toate părţile şi vom discuta câteva soluţii posibile în încercările noastre de a stăpâni timpul.

Temele celor două întâlniri ale atelierului despre echilibrul între viaţa profesională şi cea personală sunt:

  1. Discutăm dacă există cu adevărat sau nu un echilibru între viaţa profesională şi cea privată.
  • Ce facem cu tendinţa de a controla tot şi toate?
  • Multi-tasking – prieten sau mit?
  • Alegerea lucrurilor cu adevărat importante – bătălii între emoţii
  • Obstacole în calea prioritizării – rutina, relaţiile şi nevoile
  1. Teoria autodeterminării – o altă înţelegere a modului în care putem prioritiza viaţa cu ale ei.
  • Resurse şi soluţii de încercat
  • Merită efortul? Care sunt beneficiile tratării lucrurilor importante ca atare?

Vă mai mărturisesc că am pregătit câteva exemple practice despre cum ar putea arăta înghesuite (sau nu?!) treburile într-o agendă zilnică şi am pus deoparte loc să discutăm liber situaţiile voastre concrete, dacă vă doriţi acest lucru.

Vă aştept să fiţi curioşi!

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

Sursă foto.

Data început
28
iunie 2021
Tip eveniment