CItesti acum
Ce ar trebui sa fac cand stiu ca pot si nu stiu ce?

Ce ar trebui sa fac cand stiu ca pot si nu stiu ce?

Pentru a-mi intelege intrebarea in adevaratul ei sens eu cred ca trebuie sa zic cateva lucruri mai intai. Eu ca om, imi vad viata ca pe o serie d seriale, episoade din viata mea. La sfarsitul fiecarui episod am atins un scop propus mie insu-mi. Am avut in minte un scop destul d mare la un moment dat. Am muncit din greu la implinirea lui. Cand l-am vazut realizat am zis “pot daca vreau”. Intrebarea mea este: Ce ar trebui sa fac cand stiu ca pot si nu stiu ce?

Intrebare pusa de: andalee, 20

Raspunsul psihologului:

Draga Andalee, in ciuda eforturilor tale de a ma ajuta sa inteleg intrebarea ta, tot nu am inteles-o. Am inteles in schimb ca tu ai o mare nevoie de a demonstra ca poti. Oamenii care au o astfel de nevoie de a-si demonstra competenta, de a fi invingatori etc. devin buni performeri, buni sportivi, buni lideri, competitori de temut.

Au in schimb mari dificultati in a se relaxa si a se bucura de viata. Ei privesc viata ca pe o cursa cu obstacole si se condamna la o viata plina de eforturi, dar si de satisfactii… mai mult sau mai putin narcisice..

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii