Now Reading
Nu-i lăsa pe ceilalţi să te vadă transpirând vara aceasta!

Nu-i lăsa pe ceilalţi să te vadă transpirând vara aceasta!

Revista Psychologies

Pentru multe femei care suferă de hiperhidroză, transpiraţia excesivă, mecanismul corpului pentru a se răci este hiperactiv și poate provoca producţia de sudoare de până la patru sau cinci ori mai mult decât normalul.

Iată recomandări pentru o vară în care transpiraţia să nu îţi dea bătăi de cap:

Stai hidratată: Bea apă dimineaţa, bea apă des și bea apă din nou. Transpiraţia joacă un rol critic în menţinerea corpului răcoros când temperaturile sunt ridicate.

Folosește un vaporizator sau un atomizor: Ajută sistemul natural de răcire al corpului folosind un vaporizator sau un atomizor pentru a pulveriza o ceaţă ușoară de apă pe piele. Pe măsură ce apa se evaporă, corpul se va răci natural.

Poartă ţesături naturale largi și ușoare: Îmbrăcămintea lejeră permite evaporarea transpiraţiei și ţesăturile naturale și respirabile „îndepărtează” umiditatea de sub braţe.

Aplicati antiperspirante cu eficacitate dovedită clinic: Aplicaţi antiperspirantul conform recomandărilor pentru e evita iritarea pielii și a vă bucura de eficacitatea lui împotriva transpiraţiei și a mirosului neplăcut. Spre deosebire de deodorant, antiperspirantele se aplică întotdeauna seara, după duș, pe pielea perfect curată și uscată. Dimineaţa se elimină cu apă surplusul de săruri și nu se mai reaplică. Antiper
spirantele eficiente nu trebuie aplicate în fiecare zi, ci la 3-5 zile în funcţie de produsul ales.

Căutaţi starea de Zen: Anxietatea poate crește producţia de transpiraţie. Controlaţi anxietatea respirând profund și practicând tehnici de mindfulness.

Evitaţi alimentele picante care induc transpiraţia și băuturile cu cofeină pentru a rămâne răcorită în vremea caldă.

Evitaţi sportul la mijlocul zilei: Când soarele este la apogeu, corpul este mai predispus să transpire, așa că profitaţi de zilele lungi de vară și planificaţi activităţile sportive dimineaţa devreme sau seara târziu.

Cunoașteţi-vă medicamentele: Există mai multe medicamente comune care pot agrava transpiraţia. Asiguraţi-vă că verificaţi cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice medicament nou, mai ales în lunile mai calde de vară.

Vorbiţi cu un medic: Pentru controlul transpiraţiei excesive și a mirosului neplăcut consultaţi-vă cu medicul dermatolog care vă poate recomanda un antiperspirant potrivit nevoilor, cu o eficacitate ridicată și un tratament adecvat.

 

Antiperspirantele, precum cele din gama Perspirex, sunt formulate pentru a controla transpiraţia în mod activ. Ele conţin ingrediente active, cum ar fi clorura de aluminiu hexahidrat, care acţionează prin blocarea temporară a glandelor sudoripare, reducând astfel cantitatea de transpiraţie produsă.

Beneficii:

• Elimină transpiraţia și implicit mirosul neplăcut

• Este Unisex, nu conţin parfum

• Oferă o protecţie de până la 5 zile

• Nu se aplică zilnic ca deodorantul. În funcţie de sortimentul folosit (Comfort, Original, Strong) se reaplică după 2-5 zile

• Se pot folosi împreună cu deodorantul, fără a le afecta eficacitatea

• Sistem integrat de îngrijire a pielii

Intră pe www.perspirex.ro. Fă testul și află care este antiperspirantul care ţi se potrivește!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top