CITESTI ACUM
Universul Popsockets, inovaţie şi fashion într-un singur accesoriu

Universul Popsockets, inovaţie şi fashion într-un singur accesoriu

Brandul Popsockets, prezent în România din 2015, şi-a câştigat rapid popularitatea în rândul tinerilor, şi nu numai, oferind suporturi de telefon patentate, suporturi pentru mașină, portofele de telefon și alte accesorii pentru dispozitivele digitale.

Indiferent că navighezi printre cele mai noi ştiri din Facebook sau Instagram, faci selfi-uri cu prietenii, te uiţi la serialul preferat de pe Netflix sau găteşti ceva bun, suporturile Popsockets sunt special concepute pentru a-ţi uşura modalitatea de prindere, oferindu-ţi confort şi siguranţă maximă, în timp ce foloseşti telefonul mobil.

Şi cât de des folosim smartphone-ul? Cele mai recente studii arată că petrecem, în medie, aproximativ 3 ore pe zi în faţa telefonului mobil. Iar pentru că telefoanele smart nu au fost concepute pentru a fi ergonomice, prin aplicarea suportului Popsocket am obținut un obiect pe care oricine îl poate mânui, cu uşurinţă şi un plus de stil.

Iată cele mai noi modele şi colecţii ale produselor care au revoluţionat piaţa gadgeturilor, fiind vândute până în prezent, în peste 200 milioane de exemplare. PopSockets România oferă o gama variată de modele și prețuri  pentru tot buzunarul.

Basic este gama cea mai simplă și accesibilă, urmată fiind de gama Clasic sau de prima generație. Gama aduce cele mai diverse modele şi cele mai interesante colecţii, de la Harry Potter, Marvel, Star Wars, Suicide Squad, Swarovski, motive tradiţionale sau CV19 Fighters.

popgrip-starwars

PopGrip Swap sau generația 2 vine în plus cu posibilitatea schimbării capacului imprimat, numit și PopTop. Printr-o simplă răsucire se pot înlocui fără a fi nevoie să dezlipești baza acestuia. Modelele sunt diversificate, de la animale, la nebuloase și multe flori.

Swappability-Set2-hp-banner-desktop

Cel mai nou produs este însă PopLips. Un suport de telefon cu balsam de buze disponibil cu 5 arome diferite, de la vată de zahăr, vanilie și pepene. Este, de asemenea, compatibil cu capacele interschimbabile şi pot fi găsite şi în pachetele PopBeauty.poplips

Vrei un PopGrip special? PopMirror pune în valoare telefonul fiind atât un obiect de fashion, cât şi o amprentă a stilului personal, suportul de telefon oferind o dublă oglindă pentru retușarea machiajului.

PopMirror2-HP-Box

Ai nevoie de un mod elegant pentru a-ţi purta cardurile sau permisul de conducere? Gata cu cardul pus sub husa telefonului, acum ai o soluție elegantă marca PopSockets.

PopWallet poate găzdui până la 3 carduri de credit sau 6 cărți de vizită, la o încarcare minimă. Poate avea o capacitate mai mare datorită elasticului de pe suprafețele laterale.

new-popwallet

PopThirst a fost conceput special pentru a ţine băuturile calde pe timp de iarnă, şi reci în timpul verii, într-un mod cât mai autentic posibil. Proiectat cu un material antiderapant care previne alunecarea mâinilor, PopThirst este accesoriul perfect pentru iubitorii de cafea şi nu numai.

popthirst

Popsockets România aduce la final de an un model ce se va integra perfect printre iubitorii sărbătorilor de iarnă, faimosul glob de zăpadă direct pe telefonul tău, printr-un PopGrip special. Ţine magia Crăciunului chiar în mâinile tale!

snowglobe

Fiecare model Popsockets poate fi o idee grozavă pentru cadourile de Crăciun. Familie, prieteni, colegi sau şefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!