Now Reading
Cele mai căutate cărți Nemira și Nemi la #Bookfest2022

Cele mai căutate cărți Nemira și Nemi la #Bookfest2022

Revista Psychologies
cele-mai-căutate-cărți-nemira-și-nemi-la-bookfest2022

După o pauză de doi ani, Editurile Nemira și Nemi și-au pregătit standurile și au așteptat cititorii la Bookfest cu cele mai noi și dorite apariții editoriale, pachete-cadou, recomandări de momente #decitit și multe alte surprize.

Fiecare vizitator și-a găsit momentul său ideal de citit printre recomandările de lecturi potrivite pentru escapism, explorare, suspans sau aventură. În topul preferințelor cititorilor noștri s-au numărat cărțile de ficțiune străină, titlurile din imprintul Armada de science fiction, fantasy și thriller, dar și volumele de nonficțiune din colecția Orion.

Cea mai căutată carte pentru copii a fost „Dar Motan se joacă ” de Cristina Andone, cu ilustrații de Emi Balint – o carte ideală de vacanță, cu activități distractive.

Top 10 Editura Nemira

  1. O vară italiană – Rebecca Serle

Romanul din colecția Damen Tango transpune cititorii direct în Positano. Rebecca Serle, autoarea bestsellerului internațional „Peste cinci ani”, a scris o poveste despre bucuria de a te regăsi și de a trăi, dar și despre iubire în toate formele ei, totul într-un decor magnific: coasta Amalfi.

  1. Ministerul pentru viitor – Kim Stanley Robinson

Una dintre cărțile preferate ale lui Barack Obama, romanul prezintă un viitor realist în care eforturile umanității reușesc să schimbe cursul evenimentelor înainte de a fi prea târziu. Cartea face parte din imprintul Armada.

  1. Sanatoriul – Sarah Pearse

Romanul din imprintul Armada este un thriller misterios, extrem de captivant, despre un sanatoriu transformat  într-un hotel de cinci stele. Autoarea surpride într-un mod inedit contrastul dintre atmosfera apăsătoare și peisajele fascinante din Alpi.

  1. Doamna England – Stacey Halls

Cartea din colecția Babel reprezintă portretul extraordinar al unei căsnicii din epoca edwardiană, o poveste captivantă despre bărbați și femei, putere și control, curaj și adevăr.

  1. Născut în afara legii – Trevor Noah

Volumul din imprintul Orion cuprinde o serie de povești comice, dramatice și profund emoționante. Întâmplările din copilăria sud-africană ale lui Noah sunt spuse cu tot hazul și inteligența caracteristice stilului său de stand-up.

  1. Frida Kahlo și culorile dragostei – Caroline Bernard

„O declarație de dragoste pentru artă, feminitate, libertate și pentru curajul de a te bucura de fiecare zi – o carte extrem de delicată, dar și plină de forță.” Nina George

Romanul face parte din colecția Damen Tango.

  1. Un strop de sânge – Stephen King

O colecție excelentă de patru povestiri scrise cu măiestrie de King, apărută în cadrul imprintului Armada. Cititorii au ocazia să descoperere versatilitatea autorului, prin prozele thriller, horror și dark fantasy.

  1. Dispariția – Catherine Steadman

Un roman captivant apărut în imprintul Armada care vorbește despre viața din culisele de la Hollywood. Întreaga poveste se transformă într-un veritabil film noir, în care protagonista ne plimbă prin cele mai cunoscute locuri din LA.

  1. Iarna leilor – Stefania Auci

Colecția Babel aduce cititorilor o poveste grandioasă: continuarea bestsellerului internațional „Leii Siciliei”. Romanul „Iarna leilor” de Stefania Auci vorbește despre ambiții nemăsurate, splendoare și regrete.

  1. Istoria lecturii – Alberto Manuel

Apărută în imprintul Orion, „Istoria lecturii” își propune să provoace cititorul și să-l integreze într-o lungă tradiție a bibliofiliei. Manguel abordează cu măiestrie cititul ca seducție, ca rebeliune și ca obsesie, urmărind istoria bizară și fascinantă a progresului cititorului de la tăblița de lut la pergament, de la codex la cărțile digitale.

Top 5 Editura Nemi

  1. Dar motan se joacă – Cristina Andone, ilustrații Emi Balint

Este prima carte de activități din seria „Dar motan” de Cristina Andone. O apariție ideală pentru copii și pentru vacanță cu jocuri, ghicitori și alte activități distractive și educative.

  1. Tina și primul ei solo – Marilyn Singer, ilustrații Alexandra Boiger

O poveste despre o balerină pasionată de dans și eforturile ei pentru a deveni mai bună. O carte care poate inspira copiii să-și urmărească pasiunile.

  1. Kipper – Mick Inkpen

Kipper este un cățeluș simpatic, alături de care copiii învață despre loialitate și prietenie.

  1. Dar motan călătorește – Cristina Andone, ilustrații Emi Balint

O poveste despre explorarea lumii înconjurătoare, alături de cel mai îndrăgit motan de librărie.

  1. Frumoasa albastră – Capucine Mazille, ilustrații Marguerite Tiberti

O carte cu ilustrații superbe despre universul acvatic, cu explicații pe înțelesul copiilor.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top