Now Reading
Diana Pîrje lansează Jurnalul Femeii Fericite

Diana Pîrje lansează Jurnalul Femeii Fericite

Revista Psychologies
diana-pîrje-lansează-jurnalul-femeii-fericite

Jurnalul Femeii Fericite, de Diana Pîrje, un proiect inedit care se adresează femeilor de orice vârstă și care te invită să celebrezi fericirea și iubirea din interiorul tău. Nimic nu este mai atrăgător decât o femeie fericită, iar o femeie conștientă și asumată știe că acest aspect depinde doar de ea însăși.

Lansarea de carte va avea loc luni, 12 decembrie, ora 19:00, la Hotel Capitol din București. Pentru înscrierea la eveniment, este necesară completarea unui formular online.

De câte ori nu te-ai sprijinit pe tot felul de piloni din exteriorul tău și ai așteptat fericirea cadou de la ceilalți, poate chiar de la bărbați, de la familie, de la prieteni și te-ai dezamăgit profund?

Poate de foarte multe ori. Tocmai de aceea cred că cel mai important lucru este să înveți cum să îți clădești tu fericirea și împlinirea. Tot ceea ce clădești tu nu are puterea să îți dărâme nimeni. Adevărată fericire este atunci când ești sinceră cu tine și reușești să îți găsești răspunsurile la toate întrebările. Atunci când știi care este drumul tău și când ai grijă de tine din toate punctele de vedere, când îți dai voie să depășești obstacolele și să nu te plafonezi, atunci tu ești pe drumul fericirii tale.

Fericirea ta înseamnă:

  • …responsabilitatea ta; înseamnă să înțelegi cine ești tu cu adevărat și să îți dai voie să te îndrepți în acea direcție.
  • …să faci alegerile care te împlinesc, care rezonează cu tine și care îți bucură sufletul.
  • …să fii împăcată în fiecare clipă cu ceea ce ești și cu ceea ce îți dorești.
  • …capacitatea de a te bucura de fiecare moment, dar și curiozitatea de a învăța mereu lucruri noi.
  • …capacitatea de a fi recunoscătoare pentru tot ceea ce este minunat în viață ta.

Fericirea este ceva individual. Ceea ce mă face pe mine fericită, nu te face pe tine și invers. Fiecare are alegerile sale. Important este însă să nu ne complacem în situații care nu ne aduc împlinire și mulțumire sufletească. Să putem fi sincere cu noi în adâncul inimii.

Despre conținutul cărții

Cartea este structurată sub forma unui ghid, cu întrebări terapeutice, menite să te ajute să descoperi adevărată fericire din interiorul tău. Întrebările te trec prin toate capitolele vieții și te ajută să îți găsești răspunsurile de care ai nevoie cu adevărat.

Capitolele cuprind aspectele principale ale vieții, cum ar fi: sănătatea, copilăria, relațiile, iubirea de sine, încrederea în sine, feminitatea, s.a.m.d. Dându-le o ordine, vei reuși să ai mult mai multă claritate în viața ta.

Pe măsură ce răspunzi la întrebări, vei dobândi o și mai mare claritate în ceea ce te privește, vei reuși să vezi lucrurile mult mai clar și vei avea o putere interioară mai mare. Fiindcă tu vei fi cea care va putea alege în viață să creeze tot ceea ce își dorește. Tu ești creatoarea și tu decizi cum vrei să arate viața ta!

Despre autoare

Diana Pîrje este psiholog clinician, trainer pentru femei şi autoarea cărţii Aripi de Feminitate. Este pasionată de dezvoltare personală şi evoluţia fiinţei umane, dorindu-şi să călăuzească cât mai mulţi oameni pe drumul autocunoaşterii şi al fericirii personale. Crede că fiecare dintre noi avem un drum unic şi misiunea fiecăruia este aceea de a ne dezvolta, de a evolua şi de a păşi cu încredere spre desăvârşirea talentului şi a misiunii personale.

Fiind pasionată de dezvoltare personală încă de la 17 ani, această și-a început călătoria personală foarte devreme, citind și studiind foarte mult, lucrând cu mentori consacrați în acest domeniu, urmând apoi studiile de licență și master din cadrul Universității București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Este un psiholog extrem de îndrăgit în rândul celor care lucrează cu ea și a simțit dintotdeauna că are chemare către lucrul cu oamenii. Dându-și seama că există o mare nevoie de îndrumare în rândul tinerelor și adolescentelor de pretutindeni, Diana și-a dorit să creeze programe special prin care să îndrume tânăra generație să pășească cu încredere și iubire pe drumul lor personal, astfel încât să aibe un START sănătos în viață lor!

De-a lungul timpului, Diana a avut nenumărate evenimente cu femei, printre care workshopuri de grup și lansări de carte. În acest fel, și-a câștigat un renume ca fiind un specialist foarte bun în nișă sa: dezvoltare personală și feminitate pentru tinerele fete. Având o tehnică de lucru eficientă, ce include conștientizare și lucru energetic, a ajutat de-a lungul timpului foarte multe fete prin programele individuale pe care le-a elaborat, dar și prin workshopuile și webinariile de grup. Ședințele individuale au o încărcătură energetică aparte, deoarece toată energia este canalizată către persoană care are nevoie cu adevărat să-și vindece blocajele, să prindă mai multă încredere în sine și să devină cea mai bună varianta a sa.

Mai multe detalii despre ședințele individuale și programele de grup la [email protected].

Pe Diana o poți găsi și pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, Youtube, Tik Tok și Linkedin, dar și  pe site www.dianapirje.ro.

Cartea este disponibilă pentru comandă aici: www.dianapirje.ro/shop

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top