Now Reading
Psihopatologia copilului

Psihopatologia copilului

Revista Psychologies
Autor: Linda Wilmshurst
Editura: Polirom, 2008

O carte pentru pedagogi si parinti, pentru medici si pedopsihiatri. Un tratat de specialitate despre tot ce inseamna tulburare psihologica la copil.Psihopatologia copilului, Linda Wilmshurst, Polirom
O carte pentru pedagogi si parinti, pentru medici si pedopsihiatri. Un tratat de specialitate despre tot ce inseamna tulburare psihologica la copil.

Are un lung excurs introductiv: istoric, teorii, influente, are o foarte buna tratare a tulburarii hiperkinetice cu deficit de atentie – ADHD-ul care sperie pe toata lumea –, trateaza tulburarile de comportament alimentar si, ceva foarte important, manifestarile sindromului post-traumatic de stres. Mai contine si referinte privind instrumentele de evaluare a tulburarilor copiilor.

Asadar, e bine sa fie citita de catre orice profesor sau pedagog care este interesat sa-si faca munca bine si care iubeste copiii. De altfel, intreaga colectie de psihologie clinica si psihoterapie de la Polirom contine titluri de mare utilitate si calitate in domeniu..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top