Now Reading
Seniorii razboiului

Seniorii razboiului

Revista Psychologies
Autor: Gerard Klein
Editura: Pro Editura, 2008

Romanul „Seniorii razboiului” ne introduce intr-un univers razboinic de-a lungul spatiului si timpului, in care un soldat, Georges Corson, are misiunea sa transporte pe o planeta inamica Monstrul, o fiinta dotata cu puteri distructive nelimitate.Seniorii razboiului, Gerard Klein, Pro Editura
Romanul „Seniorii razboiului” ne introduce intr-un univers razboinic de-a lungul spatiului si timpului, in care un soldat, Georges Corson, are misiunea sa transporte pe o planeta inamica Monstrul, o fiinta dotata cu puteri distructive nelimitate.

Totusi, Corson, soldatul experimentat, este deturnat de la misiunea sa, trezindu-se in miezul unui vartej spatio-temporal care il arunca pe planeta Aergistal, locul tuturor razboaielor. Iar atunci cand prietenii apropiati, chiar si iubita, dispar fara urma, ce va face cel destinat sa schimbe cursul istoriei?

Asa incepe unul dintre cele mai bune romane ale lui Gérard Klein, autor, editor, critic, eseist, care a primit de doua ori Marele Premiu al SF-ului francez, cartile sale fiind traduse constant in numeroase limbi.

Seniorii razboiului este o fresca o societatii omenesti din cele mai vechi timpuri pana intr-un viitor greu de prevazut azi, analizata complex si extrem de original din multiple puncte de vedere, filozofic, istoric, religios, cultural si tehnologic din perspectiva aparent cinica, dar extrem de pragmatica a unui personaj, din viitorul nostru indepartat, calator cvasi-instantaneu in spatiu si timp, in ambele lor directii.

Reeditat in mod constant, Seniorii razboiului este o adevarata capodopera a genului, unul dintre cele mai remarcabile romane ale lui Gérard Klein, pe care PRO EDITURA il recomanda cu incredere cititorului avizat si exigent..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top