Citești
Portocale umplute

Portocale umplute

Revista Psychologies

Ingrediente:

  • 5 portocale
  • 2 lin-guri de ulei
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 225 g carnati chorizo (felii subtiri)
  • 225 g sunca (taiata marunt)
  • patrunjel tocat
  • piper, sare

Preparare:

Portocalele se taie in jumatate si se scoate miezul.

Intr-o tigaie, se calesc ceapa, usturoiul, carnatii si sunca. Apoi se adauga putina zeama de portocale, sarea, piperul si patrunjelul.

Portocalele se umplu cu acest amestec, apoi se pun alaturi de curcanul umplut, pe un platou.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top