Tartine cu peste afumat

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 4 chifle;
  • 200g de peste file afumat;
  • 4 fire de ceapa verde;
  • 50 g branza de vaci;
  • 1 lingurita de patrunjel verde tocat.

Preparare:

Pestele se curata de pielita si de oase, daca e cazul. Se pune in vasul de tocator compact si se marunteste.

Peste pasta de peste se adauga branza de vaci si se amesteca.

Chiflele se taie in jumatati si se unge fiecare jumatate cu unt. Una dintre jumatati se acopera cu crema de peste si branza si se presara ceapa verde si patrunjel tocate marunt.

Se inchide cu cealata jumatate de chifla si se apasa putin pentru a se fixa.

loading...
Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Gateste somon salbatic ca Chef FOA
Gateste somon salbatic ca Chef FOA

O reteta oferita de Chef FOA ce face parte din juriul MasterChef si echipa Flavours Food Design, si are in subordine opt bucatarii ale unor cunoscute restaurante din Bucuresti, printre care Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro, Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Citeste
Creveti la gratar

Ingrediente: Pentru 4 portii: 10 creveti mari; 1 lingura de […]

Citeste
Raci la cuptor
Raci la cuptor

Ingrediente: Pentru 4 portii: 400 g raci proaspeti; 100 ml […]

Citeste
Tartine cu peste afumat

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 chifle; 200g de peste file […]

Citeste
Rosii umplute cu sunca

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 200 g sunca de […]

Citeste
Rosii umplute cu pasta de masline

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 100 g branza de […]

Citeste