Now Reading
O nouă abordare a menopauzei

O nouă abordare a menopauzei

Revista Psychologies
o noua abordare a menopauzei

O nouă abordare a menopauzei: Ce putem face pentru a destigmatiza această perioadă din viața unei femei?

Fie că vorbim de sănătatea psihică sau fizică, menopauza poate avea implicații în sănătatea femeii, implicații care, ignorate, pot duce la consecințe serioase pe termen lung.” – Andrei Alexandru, Head of Strategy McCann Health Brain & Heart

  1. Discutați cu femeile despre ceea ce este important pentru ele: Despre ce vorbesc femeile? Putem efectua audituri, cercetări calitative și ale conversațiilor din social media pentru a identifica preocupările acestora și pentru a integra lexicul lor natural în consultări și informații pentru a optimiza engagement-ul.
  2. Combaterea stigmatizării: Putem crește gradul de conștientizare a subiectelor cheie de interes pentru femei în rândul profesioniștilor din domeniul sănătății, nu doar ginecologi, ci și medici de familie, asistente medicale și farmaciști și îi încurajăm să deschidă discuția despre menopauză.
  3. Crearea de acces la oportunități educaționale pentru HCP: Putem crea platforme, conținut și instrumente adaptate la nevoile ginecologilor, medicilor de familie, asistentelor medicale, farmaciștilor și dezvolta informații de încredere pentru informarea femeilor.
  4.  Educarea medicilor de familie/ginecologilor și a echipei mai largi de HCP cu privire la modul în care menopauza poate afecta femeile: Uneori, nu este vorba doar de simptomele cunoscute. Impactul mai larg poate include efecte cum ar fi starea de spirit proastă sau depresivă, care ar putea duce la un diagnostic și un tratament greșit.

Citește continuarea articolului în ediția noiembrie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top