Now Reading
“Alcoolul distruge familii” – o noua campanie a unui spital scotian

“Alcoolul distruge familii” – o noua campanie a unui spital scotian

Revista Psychologies

Doctori, profesori, manageri HR sau oricine este preocupat de amenintarea dependentei sunt invitati sa contacteze clinica de reabilitare Castle Craig, un centru de excelenta in tratarea dependentei, care distribuie gratuit postere in Romania.

“Dorim sa atragem atentia asupra problemelor specifice dependentei”, spune Rupert Wolfe Murray, reprezentantul Castle Craig in Romania. “Inainte sa fiu implicat in acest domeniu nu stiam ca dependenta poate distruge familii si ca reprezinta un risc pentru fiecare dintre noi. Dar acum ca stiu asta, ma simt obligat sa informez oamenii de pericolele acestei boli. Asa ca venim cu doua postere care sa creeze discutii despre un subiect ce a ramas tabu in multe organizatii.”

Castle Craig a angajat unul dintre cei mai inovativi designeri grafici din Romania – Tudor Matei — care a cercetat subiectul timp de un an si a pregatit informatii utile pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca despre dependenta. Tudor a evitat tacticile de infricosare, atat de des folosite in campaniile de informare publica despre dependenta.

“Dependenta e in noi si in jurul nostru,” spune Tudor Matei, designerul posterelor, “dar gasirea legaturii intre problema (dependenta) si solutie (reabilitare) este dificila pentru ca nu exista o problema unica sau o solutie unica. Fiecare caz are propria poveste, propriile variabile si propria rezolvare. Ne-am dat seama ca trebuie sa ne concentram pe atragerea atentiei asupra bolii insesi si nu asupra centrului de reabilitare.”

Reprezentantul Castle Craig este deschis la invitatii de a vizita companii, clinici si scoli din Romania pentru a vorbi despre dependenta.

Contact: 0745 801 896

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!